Surprise!

Vid denhär tidpunkten så har Emma Hjälmsson just klivit på tåget som inhoppare till Klara R som tragiskt nog inte kan åka ner eftersom hon skadade sig rijält i foten med två benbrott. Krya på dig! Och just vid den här tidpunken så har resten av laget just fått veta att Emma åker med ner, yes!

Göteborg!

Åker till Göteborg om cirkus en timma med godis, chips och en Mer! Jag hoppas att ni håller alla tummar ni har på oss i helgen!

Muckfotot + lite bilder från dagen

Tänkte visa er muckfotot (för er som inte redan har sett den på facebook) och jag såg även att Ida hade lagt ut lite bilder sen dagen som jag tänkte sno av henne, hoppas det inte gör något..
Sött!

Jag vill komma ihåg detta som om det var mina tre bästa år

Det slog mig idag när vi hade muckfoto, shit, vi slutar ju snart?! Jag vill komma ihåg högstadiet som om de har varit mina tre bästa år. Visst vissa stunder kan man sent glömma och på något sett så har det varit mina tre bästa år! Jo det har självklart vairt mina tre bästa år.
Detta var i sexan. Vi hade just slagit ihop de två klasserna sen Rutviksskolan, och börjat på Stadsöskolan. Det var här jag började prata med Ella lite och det var lite av henne som jag klarade av sexan. Jag var inte alls överrens med de andra i klassen och mina vänner som jag har haft hela livet (Emilia och Johanna) drogs iväg av andra så på ett år var jag aldrig med dom. Man kan säga att jag la ett fakesmile på läpparna. På sportlovet så flyttade vi till Bergnäset.

Ja, i sjuan så började jag då på Bergskolan, kände bara Hanna och Ryman då. Jag kom snabbt in i klassen och hittade snabbt nya vänner. Skaffade mig även en kille i september(?) Anton Granberg somnu är en av mina bästa killkompisar. Så fort jag kom till denna klass så kände jag att jag skulle bli en helt annan person än vad jag var i sexan och där hade jag rätt, jag kommer knappt ihåg mitt gamla jag längre. Och det är jag glad över!

Litet av ett awkward moment första skoldagen efter sommarlovet i åttan. Men det gick snabbt över! Jag hade hållt väldigt bra kontakt med Emil under sommaren och vi blev även tillsammans 18 september. Även fast jag hade allt jag velat ha sen sjuan så har jag aldrig mått såhär dåligt som jag gjorde under åttan (till nian vill säga). Det syntes även i mina blogginlägg. Det tog slut för mig och Emil efter åtta månader. Våret i åttan så hade jag väldigt bra självförtroende, som tyvärr inte ledde till något bättre i slutändan.
Jag tror ändå att det är konfirmationen som har förändrat mig mest, det är dom som har hjälp mig att ''kliva ur lådan''.

Självförtroendet som jag hade i åttan är som bortblåst när nian började. Det syntes såklart inte på mig (som ni kanske ser på fotot) men augusti till januari mådde jag så himla dåligt. som sagt så syntes det inte på mig men inom mig (och lite på bloggens inlägg) var jag så gott som borta.
Jag har börjat bygga upp mitt självförtroende nu och det går snabbt uppåt! Som tur är! Jag vill inte sitta fast i det förflutna utan istället blicka framåt. Om fem månader börjat ett nytt liv, en ny klass, en ny skola, en helt ny Elin Sjödahl.

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Det var rätt så chill dag, började 9.05 med franska, sen matte, SO, svenska också skulle vi ha haft slöjd men läraren var sjuk så då fick vi sluta två istället! Ska börja med matten nu så att jag kommer ikapp. Det blev inte så mycket till matte på lektionen eftersom Huimin pladdrade bort hela lektionen.
Träning senare ikväll, ska då även träna själv på den frivilliga träningen som vi satte in!
Ni kanske har sett att jag har ändrat ännu lite på bloggen? Den här gången textstilen!

En blick tre år tillbaka

Frida hittade en riktigt söt billd på mig för tre år sen, riktigt gullig!
2009
Idag

Just because i'm a girl doesn't mean I have to show every single feeling I have

Okej jag kan erkänna, engelskaboken som jag hade tänkt vara så duktig och läsa kom jag inte så långt med, jag läste en sida sen när jag kom fram till att jag inte skulle hinna läsa ut den till onsdag så laddade jag ner filmen istället så nu vet jag iallafall vad det står i boken. kanske inte precis ordagrannt vad det står men bara det inte kommer frågor som ''vad står det på tredje raden på sida 132'' så är det nog chill! 

Jag började dagen med att försova mig, jag hade tänkt gå upp och fråga mamma eller pappa varför de inte väckte mig men det var snarere jag som fick väcka dom. Aja jag kom iallafall iväg till skolan och han i tid!
Som ni kanske märker så har jag inte lagt ut nå bilder på länge, det ska bli förbättring på den fronten!

You're the voice I hear inside my head, the reason that i'm singing

Jag känner att mina blogginlägg går som en berg-och-dalbana just nu. Jag märkte idag att jag tydligen har feber också. Kul ens. Så jag tänkte såhär jag tränar ingenting idag så att jag inte blir mer sjuk. Tror ni att det blev så? Neee. Där åkte jag till träningen oombytt och körde ändå. Får väl sota för det imorn men men. Jag går ju ändå bara till 12.15 imorn så det är ju inte så ansträngande.
Detta hör inte alls till ämnet som jag pratade om ovanför bilden men jag tycker bilden är så härlig! Konfirmationslägret 13-24 juni 2011

It's ok to not be ok

Har ni känt att ni gått och trott att allt är bra? Men att ni i själva verket så har ni gått och burit på någonting som egentligen har varit en stor fet lögn? Och när man väl för veta den riktiga sanningen så blir man allt negativt som det går att bli? Jag har gått runt och burit på en lögn sen åttan. Nu vette fan vars jag ska ta vägen..

Den där blicken du ger mig är gammal nu för mig.

Det blev att gå in till stan med mamma och pappa idag för att införskaffa ett till fotskydd, snoddar, hårspray, tejp mm till tävlingen. Vi köpte även såndär värmetejp som ska lindra smärta som jag för tillfället ska testa på min nacke.

Ser nu att det tragiskt nog snöar ute. Jag hoppas verkligen att det är bättre väder nere i Göteborg!

When I here my favorite song I know that we belong, you are the music in me

Vaknade halv nio helt av mig sjlv idag?! Jag som hade taggat att sova bort hela dagen men så blev det ju såklart inte. Jag tror jag är den första i huset som är vaken så ska nog gå till vardagsrummet och leva livet tills mamma och pappa vaknar, ha en riktigt trevlig lördag så kanske jag slänger in ett litet inlägg senare!

Don't underestimate the things that I will do

Nacken har fortfarande inte gett sig så jag funderar på om jag ska gå och sova och bara lugna ner nacken. Ja så blire. Jag kanske fortsätter att se på High school musical som jag började se på istället för Svanprinsessan.

Han är min super duper kille number one

Är på jävligt surt humör, min nacke tar kol på mig. Tror jag ska sätta på nån disney film eller nå hejdå.

Det är när allt är förlorat som man inser vad man hade

Dagen i Kåbdalis var underbar! Det började blåsa ordentligt vid ett typ men soligt vare! Inte någon höjdar sol men bättre än här hemma iallafall!
Mormor kommer snart och ska plugga med mig, snällt av henne!

Mitt bloggande är inte alls på top nu, men jag har hk prov, svenska redovisning, svenska bokreflektion som ska vara inlämnad och franskaläxa så jag tar skola i förstahands, hoppas ni överlever!

Kåbdalis

Ska iväg till Kåbdalis med skolan om en timme. Självklart så är vädret kasst. Jag vill bara lägga mig i sängen igen och dö av lesshet av att solen bara dog och att det självklart skulle bli bra väder imorn.

Dom som gör så att man orkar stiga upp på morgonen

Det börjar närma sig slutet på högstdiet nu, bara 12 veckor kvar, tre månader. Vad har vi kvar? So, sex stycken nationella, ett franska prov, matte prov, HK prov och säkert kommer det att komma nå mer. Men vi har även en friluftsdag, två mentorsdagar, bal och nå mer. Det kommer hur som helst bara flyga iväg! Ska sätta mig och göra HK till provet på fredag och även lite so som vi fick läxa i. (Visste inte ens att man kunde ha läxa i so..)

Nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar

Sitter här i mjukisbyxor och ett linne, intressant jag vet! Har tredje sista froståendeträningen innan tävlingen ikväll, snart kommer nerverna! Juste jag kanske inte har sagt det till er men nästa helg så åker jag och mitt lag iväg en sväng till Göteborgoch tävlar! Man får ju hoppas på en finalplats men chansen är inte så värst stor så om vi kommer till final så tar jag det som en vinst!

Ett fel närmare rätt

Det blev inte riktigt godnatt än, det blev att fota litegrann också när jag helt plötsligt kände ja nu vill jag fota! Men när jag väl börjar fota och min bild på det perfekta fotot försvinner så blir det inte så speciella bilder längre och det blir foton som man redan har sett på hundra olika bloggar så blir det inte så kul längre när man inte märker att man fotar så speciella bilder. Det blir en hej jag är precis som alla andra och fotar sånna foton som man redan har sett hundra gånger för jag är precis som alla andra.
Man säger ju att man ska vara sig själv och hitta sitt inre jag! Hur många i högstadiet till exempel har hittat vem man egentligen är? Inte så många precis. Jag till exempel vet inte ens vem jag är, jag känner inte mig själv helt. Nu kom jag in väldigt djupt när detta ordbajsarinlägg började med att jag fotar likadana bilder som alla andra. Nu vill jag att du som läser detta fina inlägg ska skriva i en fin liten komentar om du vågar vara dig själv.
Jag vet inte om jag är mig själv eller om jag är en blandning av massa olika personer. Jag tror det är lite både och.

Ninni Orest gjorde min dag

Genom att någon säger detta till mig och har träffat mig får mig att känna mig lång♥
Ska gå i säng nu efter att ha sett det sista äkta människoavsnittet, det kunde inte ha slutat mer olägligt..

Tidig morgon, tidig kväll

Shit pommes jag tror jag avlider av trötthet snart! I Kåbdalis var det bra bortsett från snökaoset som trillade ner från himlen där i typ en timme. Mamma försökte göra så att jag slutade ploga och ja jag plogar fortfarande när jag åker slalom men det är för att min höger/vänster? fot vrider sig så nu kommer jag att ha all världens träningsvärk i mina ben imorn, gött!

Hanna lyckades jag stöta på också och vi for runt i backen och sjöng lite fin Aladdin introt arabiska naaaaatt å arabiska daaaaag! Vi var säkert jätte söta. Nu ska jag gå och dö i soffan och se på nått, hejsvejs!
Själv saknar jag konfan ganska så mycket också..

Ganska så ovärt

Som ni kanske ser så har vädret än en gång svikit mig men här sitter jag ändå halvt sovandes halv sju på morgonen och ska snart bege mig till mammas jobb med slalomskidor i handen. Hanna får rädda min dag!

Vad är meningen med helg?

Alla hurrar om ''Yes nu är det äntligen helg, va skönt!'' medans jag sitter här med tandborsten redan i mun och ska gå å lägga mig för imorn gå upp halv sex för att vara klockan sju på mammas jobb för efter det fara iväg till Kåbdalis. Tragiskt nog så kollade jag på SMHI och såg att det skulle snöa just imorn, fucking shit.
Men i Kåbdalis är redan Hanna så får väl socialisera med henne då! Det skadar ju inte!

Svalka vindar värmer solen ser du något bakom molnen känner du lyckan genom sorgen?

Fredagsmys på högsta nivå! Mamma har hyrt filmer, vi köpte sushi och Pah thai och nu ska vi slå på nån av filmerna, ha det riktigt mysigt nu, för det ska jag ha, hejdå!
Ni får en fin bakvänd bild från Photo booth.

Finally!

Efter ungefär sex timmars konstant skrivande av Nordensutvecking 1500-1900 talet så är jag äntligen klar! Nu ska jag bara vänta på att Julia ska skicka allas uppgifter till mig så ska jag sitta och plugga in det i min hjärna till provet imorn, fin godnatt saga!

Som ni kanske förstår så blev det ingen träning för min del när jag har suttit hemma här och skrivit så att fingrarna blöder.

För därifrån syns längtan mer men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen så kanske jag kan känna meningen med tystnaden

Jag hade två låsningar vid skulderbladen, knäckningar i nacken, stressmage som kan bero på att jag är allargisk mot snömögel. Jag fick faktiskt order att vila eftersom jag är FÖR stressad med allt från skola till träningar och så vidare. Men inge vila för min del, nu ska jag sätta mig ner och skriva klart SOn och sen är det träning halv åtta.

For what it's worth you wounded me, but I forgive you

Ska iväg till naprapaten nu och kolla på min nacke som jag faktiskt inte har ont i längre. Jag tror att det var ett sånt här ''Aaaa! Det är nationella och jag kommer sumpa det!'' anfall. Förra gången började jag må tok illa och nu fick jag ont i nacken, vad händer nästa gång, jag kanske får för mig att bryta ett ben?

Happ, vad ska man göra nu då?

Fick veta idag att jag inte blev ledare på ssc, fan. Men det possitiva är att jag får en vecka ledig på sommaren men det negativa är ju såklart att jag inte har någon alls aning om hur jag ska kunna träffa de underbara människorna igen..

Jag har inget mer än mina tankar

Har sen halv fyra pluggat till nationella imorgon, minus att jag somnade i soffan i två timmar. Jag känner mig fortfrande inte hundra procent säker men jag brukar vara bra på NO men jag vet inte riktigt. Men vi säger såhär, det för gå som det går! 

Ska gå och lägga mig nu och hoppas på att jag inte har så fruktansvärt ont i min nacke imorn för då kommer jag bokstavligen att dö. 

Om man har så ont i nacken så att man får ont i huvudet, borde man gå till typ naprapaten eller nå?
Slänger in nån random bild som jag snabbt redigerade ihop.

Du är snart ett minne blått för mig

Efter en rent ut sagt hemsk morgon sitter jag här just nu och känner mig att livet leker! Vi skulle som sagt ha varit i Klöverträsk med kören idag, tror ni att det blev så? Nä. Vi (jag, Hanna och Irmelin) gick till busshållplatsen, småsprang lite när vi märkte att vi var lite sena. En lärare skulle stå på hållplatsen och vänta på oss och när vi såg att det inte var någon lärare på hållplatsen så slutade vi springa eftersom vi ändå inte skulle ha fått åka när vi inte hade nå pengar. Så det blev inget Klöverträsk för vår del.
Vi kryssade runt hela Luleå med buss för att hämta skolgrejer hemma oss Irmelin, Hanna och mig. Tog även varsin kopp med te/varm choklad/cappuchino på pressbyrån åtta på morgonen.
Vi kom till skolan lite smått lägligt till engelskan då jag för första gången någonsin somnade på en lektion.
Dagen blev bra tillsist när Hanna och Irmelin var här tills nyss och galnade runt lite smått. Ska läsa igenom biologin nu till nationella på onsdag, ha det så trevligt!

I'm feeling great, i'm feeling awesome

Ska ta bussen till Klöverträsk 6.55 för att sjunga med kören, sista skolan och allt! Synes!

Sanningen är, jag mår så jävla bra när jag är med er!

Mer bilder från lägret kommer när fler folk har lagt ut det på facebook. Eftersom jag inte hade nån kamera med så kunde jag själv inte ta nå kort.
Här var det i allafall lite fler bilder från lägret!

With you guys I can be myself

Gud va härligt läger! Jag längtar redan tillbaka! Vi (jag, Lisen, Jakob, Louise, Linnea, Gabriel och David) satt uppe och pratade till kvart i fyra på natten och hörde på när Gabriel gjorde låter om att David hade en crush på Lisen när han masserade Lisens fötter, gulligt♥

Härlig fredag!

Börjar dagen med sovmorgon och slutar den med ett gäng underbara f.d konfirmationskompisar på ett läger på Stadsön! Allt där emellan var inte så tokigt det heller men för att inte detta ska bli ett idag har jag gjort det. På skolan så hade vi lalala och sen lalala och sen lalala och sen slutade vi. nu sitter jag här med lalala och sen på tv, hejdå!:D<3<3 och andra blogginlägg som man skrev lite så där lagom f-12igt i sjuan så ska jag göra det kortfattat och säga skapa, pingis, halvklass och där var skoldagen avklarad!

Ska vara barnvakt åt mina småkusiner på dryga halvtimmen på Inpuls och sen bär det iväg till Stadsön för övernattning och allmänt skoj!
Helgen berättar jag om lite senare så att detta inte ska bli sånt där f-12igt sjuan inlägg!

I was trying to fly but I couldn't find wings but you came along and you changes everything

Ska börja plugga franska till provet imorn och även repa igenom manuset till musikalen så att jag kan det utantill och kan agera som jag ska och så vidare. Ska också anmäla mig till lägret imorn. Ha en underbar dag och sköt om er!

You should know it, i ain't sorry, you deserve it

Mitt bloggande är inte precis på topp. Jag försöker att slänga in ett inlägg i allafall en gång per dag men jag ska än en gång försöka att få ordning på mitt liv, ses!

Jag vet inte ens vem jag själv är längre

Jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde på skolan idag, känns typ inte ens som att jag har vaknat än och snart ska jag gå och sova igen och hoppas på att jag vaknar upp till någon mysig dröm! Ha det bäst!

I want to say something to you but I can't because I'm afraid to say something wrong and get dissed a long time, again.


Ismekin Idomin hermelin Invalid aka Irmelin♥

Fick ett fint besök hem idag, Irmelin♥ Vi ska nu vara duktiga flickor och plugga franska, höres!
Och jag är ssöt som vanligt♥

Fortsätt att fråga!

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

asså... are you in lovee?

beror på hur man definierar ''in lovee''

brukar du umgås med den du gillar? asså typ privat, inte skolan.. om ni går på skolan tsm.. :p

sometimes

Vilken dialekt tycker du är sexigast?

göteborska helt klart!

plus att hockey killar är snyggare! hockeyrumpor! ;)

de är sexiga va? ;)

hockey eller fotboll?

fotboll är roligast att spela men hocky roligast att kolla på

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


Jag kommer inte kunna gå imorgon

Just i detta tillfälle är jag väldigt glad över att jag inte går på gymnasiet och på Kungsfågeln. Att gå upp sju våningar med träningsvärken Allan i benen hade inte precis varit det jag hade längtat efter! Ska gå i duschen nu och då hade jag tänk visa er ett litet smakprov på min balklänning, det är en ytterst liten del av klänningen så ni kommer att få en liten funderare!
Gissa på bara!

Är förresten GRYMT nöjd med träningen! På tumblinget körde jag för första gången NÅGONSIN volt in handvolt två sträckt volt med halv skruv, på ett språk som ni kanske förstår frontflip jämnfota handvolt sträckt frontflip med 180, jajjomän jag lär mig jag med!

On my way home....soon

Mitt flyg går 15.00 så ska börja packa ihop (just nu ligger allt i min väska hullen ombuller) sen ska jag käka något och se om jag har tid till någon annat, hare bra!

Kista Galleria

Sista natten jag sover här inatt. Känns lite sorgligt att åka hem, jag hade just vant mig vid bussar/tunnelbanan och hur man ska göra och inte allt ska göra.
Man ska inte:
  • Stå på vänster sida av rulltrappan, om man inte hemst gärna vill bli nertrampad av människor som har extremt brottom
Man ska:
  • Ta upp SL och blippa på både bussen och tunnelbanan
  • Stå på höger sida på rulltrappan
  • Ha en iphone för att passa in, jag lover 99% av befolkningen inom åldern 11-55 har en iphone.

Stockholm är inte alls så farlig som jag trodde, trivs faktiskt här. Men det ska bra skönt att komma upp till de norrländska skogarna igen och lite mindre skönt att komma upp till 70 cm snö när det är så gott som vår här nere. 

Köpte en balklänning idag också, men hur den ser ut får ni inte se förrän i juni! Aja ska gå i sängs nu, godnatt!

Ps. Styrketräningen jag så flitit gjotde i en timme igår gav resultat, jag kan inte skratta normalt..

The sun goes down, the stars come up

Gina Tricot 199:-
Vero moda 179:-
Monki 250:-

Jag ska även pressentera er för Hannas Lägenhetsvakt, Ladys and gentlemen meet Benny!

Det här gick ju fint!

Såhär länge kunde jag hålla min bloggpaus, typ en dag. Jag tänkte i nästa inlägg visa vad jag hittills har köpt här nere i Stockholm men nu vart jag väldigt sugen på att träna, tror jag ska köra lite styrketräning (CHOCK!) så att min rygg slutar bråka med mig! Medans kan ni ju njuta av en allt för gammal video sen vi tog silver på RC2 (riskcupen nivå 2) 2009, enjoy!


Men då var det ju såhär att youtube inte alls ville söka fram det klippet så ni för en fin bild sen förra året (vilket är för länge sen vi vann medalj)

Ingen uppdaterning

Jag sitter här just nu i soffan hos min syster och kollar på nått program. Jag hade bara tänk gå in här och säga att det inte blir någon uppdatering under tiden som jag är här nere i storstan. Kanske slänger in något litet inlägg men hoppas inte för mycket!

RSS 2.0