Let the sky fall

Tog en tur till Björksgatan och var med Sara. Vi pluggade matte flitiga som vi var, och pratade en hel del! Annars då? Vaknade halv tolv med ont i huvudet som jag har gjort sen lovet började. Jag kan säga att Harry Potter har räddat mig, jag sätter mig ner och läser Harry Potter när jag känner att det blir för mycket jag det hjälper faktiskt!

Just sing little darling, sing with me

Jag har en ny favvis låt.
 

Oh the bitter winds are coming in,
And I’m already missing the summer.
Stockholm’s cold but I’ve been told
I was born to endure this kind of weather.
When it’s you I find like a ghost in my mind,
I am defeated and I gladly wear the crown.


I’ll be your Emmylou and I’ll be your June
And you’ll be my Gram and my Johnny too.
No, I’m not asking much of you
Just sing little darling, sing with me.

Now so much I know, that things just don’t grow
If you don’t bless them with your patience.
And I’ve been there before, I held up the door
For every stranger with a promise.
But I’m holding back,
That’s the strength that I lack,
Every morning keeps returning at my window.
And it brings me to you,
And I won’t just pass through,
But I’m not asking for a storm.


I’ll be your Emmylou and I’ll be your June
And you’ll be my Gram and my Johnny too.
You know I’m not asking much of you,
Just sing little darling, sing with me.

And yes, I might have lied to you,
You wouldn’t benefit from knowing the truth.
I was frightened but I held fast,
I need you now at long last.

I’ll be your Emmylou and I’ll be your June
And you’ll be my Gram and my Johnny too.
No, I’m not asking much of you,
Just sing little darling, sing with me.

I’ll be your Emmylou and I’ll be your June
And you’ll be my Gram and my Johnny too.
No, I’m not asking much of you,
Just sing little darling, sing with me.

Just sing little darling, sing with me.

 
 

Jag är inte okej.

Jag har haft en fruktansvärd press på mig sen skolan började. Både på gymnastiken, skolan och min personlighet. Ibland känner jag mig värdelös och att jag inte är bra på någonting. Jag vill kunna leva upp till mina föräldrars förväntningar som jag på senare tider känner att jag inte har gjort. Jag känner att ingen egentligen vill vara min vän eftersom jag känner mig extremt jobbig och påfrästande för alla. Jag känner mig inte omtyckt av nån. Jag har gått och lagt mig sent nästan varje kväll sen tre veckor tillbaka. Jag får kassa betyg, jag tränar aldrig fullt ut eftersom allt bara går skit just nu. 

Pressen håller på att ta över mig. Jag håller på att bli en helt annan människa på grund av pressen jag har på mig. Det känns som att mina föräldrar har samma förväntningar på mig som de hade på min syster när hon gick ut gymnasiet. Jag känner att de har samma förväntningar på mig som de har på min syster gällande gymnastiken. Jag känner mig värdelös när jag aldrig når upp till deras förväntningar. 
 

Nature


I'll be your Emmylou

Vilken vacker dag! För en gångs skull så vaknade jag inte av ljudet från en såg. Ska ut och ta lite bilder och få lite friskluft. Igår kväll så gick jag, mamma och pappa in till stan och åt på Harry's och såg på ljusfestivalen, själva showen var bättre förra året..

Träning ikväll och det börjar dra ihop sig för tävling gott folk!

Shoppa loss

Var och shoppade upp halva stan med min kära moder tidigare idag, okej tog kanske i lite men jag fick mig iallafall hem en tröja, en kofta och ett par jeans, de kommer upp i något inlägg senare i framtiden!

Sitter och käkar nudlar och dricker te och ska göra det jag antagligen kommer att ägna hela mitt lov åt, nu blir det One tree hill!

Jag skyller inte allt på mig, jag säger bara att jag är en del av det hela

Käka lunch på Ban Thai som en ''yes-äntligen-är-det-lov!'' lunch med Jasmine, William, Pontus och John, tror jag åt för en vecka fram över!
När jag kom hem hade jag tänkt att jag skulle sätta mig ner i soffan och kolla in lovet med lite One tree hill men allt lagga sönder och jag var tvungen att vara gangster och ladda ner istället för att streema så det blev klart nu. Dagens i-landsproblem

Så nu ska jag kolla in lovet!

 

Fett cool

Sitter här med Pontus och Erik cool som jag är. Har just gjort kemiprovet och när jag såg på de första fem frågorna så gick denna tanke genom huvudet Fan, jag har tränat på fel saker.. Så detta prov gick ju som det gick! Nu har vi bara svenska kvar och då är det film som gäller sen är det lov mina vänner!
 

If you ever come back


This is my last goodbye

Nice med lov om tre dagar, livet leker, as nice dag med vissa undantag. Kemin framför näsan nu, sen äre jävlart slut pluggat!....fram till måndag.

Irmelin sitter även här vid min sida och stöttar mig genom plugget när hon själv inte har någon, typ.

Nu kommer ju dessa dagar

Då det är mörk när man går till skolan och mörkt när man ska hem, det kan vara rätt så mysigt på vintern då man kan burra upp halsduken över öronen och se luftmolnet från munnen lösas upp i lyset av gatulamporna. När man hör knarret under skorna av snön är också så härligt! Jag älskar vintern, eller iallafall när det är lagom kallt så att man är lite sådär smått rosig om kinderna och fötterna nästan håller på att frysa. Men om det är -30° och snöstorm är lite mindre mysigt så snön piskar mot de sönderfrusna kinderna.

Lyssna på denna ljuvliga låt medans ni läser detta inlägg

När vi ändå håller på att prata om snö och vinter så hoppas jag på en snörik jul iår. Det är så trist när det bara är cirka 10 cm snö den 24 december som det har varit de senaste två åren. En perfekt jul ska se ut såhär:
 • Snö
 • Kalle Anka
 • Sista julkalendern
 • Att man får något som man har önskat sig
 • Småkusiner
 • Släkten
 • Julmust
 • Glögg
 • Lussekatter
 • Tända ljus
 • Julgran som gör så att hela huset luktar mysigt
 • Prinsen av Egypten
 • Love Actually
 • Julmat
Jag är egentligen inte så förtjust i julmat, mest köttet (inkluderar inte köttbullar och julskinka). 
Så om man ska sammanfatta detta långa inlägg om min kärlek till snö, vinter och jul så kan man säga såhär:
 • Misletoe ger mig julkänslor
 • Snö är bäst
 • Julen är mysig
 • Det är ingen jul utan småkusiner
 • Man ska fira jul med dom man alltid har firat jul med.

Aledningen till varför jag går i den sport jag gör

 
Ser. Ni. Sista. Varvet?!

Hakuna matata

Engelskan var lättare än vad jag trodde, eftersom jag faktiskt kunde orden! På idrotten gymmade vi och nu har jag suttit och pluggat kemi i två timmar så nu ska jag se ett One tree hill avsnitt sen tillbaka till pluggandet! Livet på natur♥


Erik klagade på att min blogg var så deppig så nu ska jag ändra på det! Och jag börjar som rubriken säger, Hakuna matata - Inga bekymmer.

The days were long and the nights so cold

Ett stort engelskaglosförhör imorn på alla glosor som vi har haft, det känns lite oroväckande när alla glosor känns nya.

Läste genom alla mina gamla tweets (Eliinsjodahl) och märkte hur otroligt töntig jag var i åttan, hoppas inerligt att jag inte är lika töntigt nu för då ska jag skärpa mig!
Tumblr_ltvydtpon61qzfwjao1_1280_large
Innan jag dör så ska jag till New York.

Ser ni?!

Ser ni? Bloggen är fixad, tack vare min fantastiska vän Louise som trotts att hon hatar min bloggdesign så tog hon itu med den.

När kommer min tur att glömma det förflutna och få börja blicka framåt?


Stolt gymnast

Har suttit bänkad framför tv:n sen elva i morse och sett på EM i truppgymnastik! Och Sveriges herrlandslag är så grymma! Satt och studsade i soffan medans de körde och de körde så snyggt!

Pluggade lite engelskaglosor också och det ska jag även fortsätta med imorn men nu, så ska jag se på Prinsen av Egypten!

My blog looks like hell

Ja, som ni ser rubriken så är min blogg under fix! Louise Nilsson är för snäll♥


Feel my heat, taking you higher, burn with me, heavens on fire

Vars tog veckan vägen är min fråga. Det är redan fredag! Efter skolan så gick jag på stan och träffade Irmelin och Hanna. Vi fikade/åt på mat och prat och satt där i nästan två timmar och pratade. Sen inhandlade jag även en tröja och en svart sjal på Gina Tricot.
Yttligare ett band som jag har på en tröja som jag aldrig har lyssnat på.
 
Annars då? Ja, livet leker på som vanligt! Knäckte just till min nacke vilket var gudomligt skönt, nästan obeskrivligt! Sitter här i min ensamhet medans mina fina vänner från stan skulle gå och va med sina pojkar, forever and ever alone.
 

I wish we had another place

Vad är det för idé att skriva en massa nedtryckande saker på min blogresponse, tror ni inte att jag tar åt mig? Eller det det ni vet och skriver ändå? Skaffa er ett liv.

Dagen

Dagen har varit som en berg-och-dal-bana, as bra dag fram till lunchen då mormor ringde och sa att mamma skulle läggas in på sjukhus i Umeå.

Annars så har jag pluggat franska och gått runt och hatat att det regnar och sett på One tree hill, som jag även ska göra nu, hare gött jag ska iallafall se på allt positivt!

Check

Nackskada √
Hatar mitt liv √
Jag ska gräva ner mig i en grop √

Every list I ever sent your the gift I love the best

Slutet av dagen var jag något less, ville bara hem.

Men man kan inte vara less i detta väder! Så nu ska jag till träningen med ett leednde på läpparna!

Det finns flera bra saker med denna underbara dag

För det första, det snöar! Och jag älskar snö, tills det blir för jobbigt med all kyla och skit.

För det andra så var det pulvermos i maten! Så himmelskt gott! 


För ett år sen

Har ni tänk på hur mycket som har förändrats på ett år? För ett år sen såg jag ut såhär,
och var så nere, ingenting gick som jag ville, jag umgick med de jag alltid umgicks med. Helt enkelt det gamla vanliga. Jag trodde att jag hade hittat mig själv och att jag var sådär som jag var under hela nian. Fast sen åttan.

Och nu ser jag ut såhär,
helt nya vänner, en helt ny klass, allt går bara uppåt med självförtroendet, jag vågar visa vem jag är och gymnastiken. Jag har hamnat i ett helt annat umgänge som jag tror är mer som jag är, om det leder till något positivt lär jag väl snart få se!


One day baby we only think about the storys that we never told

Den här söndagen var en sån jag vill döda mina fötter söndag. Därför ska jag nu krypa ner i min säng och slå igång ett Make it or break it avsnitt och tagga måndag, har de gött!
 

Jag önskar att man kunde prata med en kille utan att folk säger att man håller på

Har ni också tänkt på det? Så fort man pratar med någon av det motsatta könet så håller man automatiskt på? Enligt de flesta iallafall. Bara för att man smsar så håller man på, jag förstår inte? Han kan bara vara en vän, man behöver inte hålla på bara för att man smsar eller pratar med någon, tvärt om, man kanske bara vill lära känna personen bättre.

Är det bara jag som stör mig på sånt? När människor tar för hastade slutsatser om allt och sen trackar på det in i ens hjärna så att man får damp.
Tjejer kan ha killar som vänner också.


Det spontana i det spontana försöket att bli spontan försvann

Min och Irmelins spontana resa som var tänk typ "Ja lets åka buss någonstans och va med nå gäng!" Men slutade med att vi for till Irmelin och satt och grumlade över varför vi är så dåliga på att vara spontana.

Sitter och väntar på bussen just nu vilket är sjukt kul, eller nått.


Jag känner för att göra något spontant med min bästa vän

Ja som ni ser rubriken så kan ni väl lista ut vad jag vill göra. Duschade för ett tag sen och nu sitter jag och skjuter upp städningen lite grann.

Har ni tänk på alla rykten som folk har? Det kan vara att det det har ryktats om att de är players, dumma i huvudet, bitchar, att de ligger runt och i princip vad som helst. Men det som jag tycker är så fantastiskt med min bästa vän är att hon inte går på rykten, hon väntar istället och ser om de är sanna, jag gillar min bästa vän.

Fredag den 12 oktober 2012

Matte provet som var på kapitel ett och två visade sig vara på kapitel ett, två och tre, vilket INGEN i klassen var beredd på, vilket sög.

Annars då? Ja livet leker, Anya är här just nu, ska på träning nu.

Köpte en fondation på stan idag!

Sista rycket sista knycket

Nu ska jag berätta anledningen till ingen uppdatering på två dagar. Jo, det är så här att att jag har matteprov på två kapitel i morgon fredag och min planering är kass så min kära moder påminde mig igår att jag bara hade på mig idag på att plugga så det har min onsdag och torsdag bestått av, och lite träning så klart.

Ska läs genom det sista inför provet som tragiskt nog är direkt på morgonen sen blir det tack och godnatt för mig!
 

Tillägg

Vi hade för övrigt konsumentvägledaren på besök på samhällskunskapen. Han pratade om varför man inte ska slänga jackor på bänkar, varför man bara ska duscha tre gånger i veckan och han tog mig som exempel på att jag var hans fru, vi skulle på dejt och om jag skulle ta upp mobilen så skulle jag få betala allt.

Körde även dubbelvolt till stående på träningen idag men körde även dubbelvolt till huvud vilket inte var lika skönt..

Dessa tisdagar

Sitter här i trapphuset på sjätte våningen och funderar på om jag ska vara en duktig flicka och plugga lite diverse saker, till exempel matte och kemi. 


Jag vill känna tryggheten som jag kände när jag var med dig

Tar en paus i matten, laddar huvudet med nya krafter så att jag förstår vad 4x-11>-3 blir.

För ungefär två/ett och ett halv år sen så lyssnade jag inte alls på Justin Bieber. Nu lyssnar jag konstant på honom, jag känner mig av någon underlig känsla trygg när jag lyssnar på honom. Han har varit min hjälp genom alla mina läxor.

Mitt liv är relativt bra nu faktiskt, jag har hittat mig i klassen, allt är bra förutom att läxorna håller på att ta kol på mig. MEN, det är bara tre veckor kvar till lov och 40 dagar kvar till Truppcupen!

I wonder if you think of me sometime cause you always on my mind

Det känns som att det har hänt mycket idag, även fast det inte har gjort det. Har varit på teater, käkat på Waldorf och varit på ett drygt elevråd.
Vi har matteprov på fredag, så jag kanke ska börja ta tag i den också med tanke på att jag knappt kommer ihåg något från första och andra kapitlet. 

Var otroligt trött när jag kom hem så att jag bokstavligen somnade i sängen så fort jag hade lagt mig ner.

Live today, dream about tomorrow

Med Justin Biebers julskiva spelandes i mina öron så försöker jag att ta mig an fysiken som jag ärligt talat inte har en aning om vad vi håller på med, det låter väl lovande?

Jag har även börjat nedräkningen till julafton och det är inte alls så länge kvar nu!


Söndag

Söndag idag, och söndag i min situation betyder plugg. Plugg är bajs, varför valde jag natur?.. 

Söndag betyder också träning klockan fyra och klockan åtta, lite roligare än plugg. 

Söndag betyder också att man inte får sova ut imorn, lite mindre roligt..

De gångna dagarna

Har inte fått något tillfälle att blogga de senaste dagarna, vet inte riktigt vars tiden har tagit vägen!

Igår så kom Sara till mig, ska bara tillägga att vi inte har träffats på tre år tror jag! Vi gick över bron i spöregn bara för att handla godis på Hemmakväll.

Sitter just nu här hos Freja och käkar chips och munkar. Käkade sushi idag och handlade ett par skor på stan!

Jag kan inte ens gå utan din luft

Jobbigt seg dag, glömde min mattebok i svenskasalen så hoppas inerligt att den är kvar där. Isac tror han är bättre än mig på Fast ball 3, sällan. Erik är taskig och förstör mina pennor, sant. Jag och Jasmine är bäst.

Vad jag köpte idag

Tröja/ Gina tricot 199:-
Jeans/ Gina tricot 299:-


Skoltrött

Jag är hemskt skoltrött, samhällsprovet gick bajs, frågorna hade inte ens med instuderingsfrågorna att göra. Hade lunch halv ett men bestämde att jag skulle gå på stan innan och inhandla lite behövligt som ett nytt par svarta höga jeans eftersom mina tragiskt nog gick sönder igår, jag har för biffiga ben!

Det slutade med att jag kom hem med ett par jeans, en tröja, ett mobilskal och ett skärmskydd till mobilen. (2/4 saker var behövligt)

Står nu här och kom på att jag fortfarande inte har ätit någon lunch så kanske ska göra det innan jag slår igång någon Harry Potter film innan jag ens öppnar en skolbok!

I’m not ready to back down

Jag på riktigt slår in huvudet snart på lärarna om de inte slutar ge oss läxor hela tiden. Har ett politikprov imorn och de hade tänkt sig att vi skulle orka läsa genom 70 sidor om exakt samma saker. Jag gjorde inte det om ni undra. Jag förlitar mig på att sammanfattningarna av de två kapitlerna kommer hjälpa mig till att i allafall få E. 
Ni kanske inte tycker att 70 sidor politik låter så mycket? Men om jag säger 70 franskaglosor till imorn OCKSÅ? Ja, om det inte hade varit så mycket teknik på teknikprogrammet så hade jag lätt kunnat gå där bara för att slippa språk.

RSS 2.0