Tillägg

Jag måste bara tillägga en sak som jag gör varje år. Jag har en förmåga att alltid bli väldigt sugen på jul under tider som dessa. Så jag börjar lyssna på jullåtar i september sen är jag sjukt less på dom när andra normala personer börjar lyssna på dom, vilket är runt december.

Om ni undrar hur jag kom in på denna random informationen om mina förmågor så är det för att jag just i denna sekund sitter och nöter Justin Biebers julskiva som jag så flitit har stoppat ihop till en fin spellista som ni kan gå och klicka in på här!

Tänk va härligt det hade varit med snö. Sena vinterpromenader och lukten av snö är typ den bästa som finns och när man sätter upp julpyntet på första advent, jag älskar känslan! Det säger jag nu och jag slår vad om att jag där i februari sitter och kollar på utlandsresor för att jag nära intill emocuttar mig för att jag bor där jag bor. Men tänk ändå va skönt det hade varit att gå och burra in sig i sin dunjacka och sjal för att det är så kallt. Nej, jag får erkänna, vinter är en av mina bästa årstider!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0