Klasströja!

Klasströjan har kommit!

Bilden

Sitter nu här i bilden, men bska inte börja med bilden förrän lite senare, har inte så mycket kvar på den så har inte så bråttom som mina fina vänner runt mig har, kul liv! Ja, Anton säger tydligen att han är awesome så får väl skriva det då!

Skola

Sitter nu här på skolan och börjar snart engelskan, sen ska jag till naprapataten och sen bildkväll på skolan.

And how do you think you are, running round evening scares

Hemma från träningen nu, jag känner mig mycket bättre nu. Det var en träning och träffa andra folk utanför skolan som behövdes, det var min medicin! Ska dra mig i duschen nu sen göra nånting, ses!

Jag bjussar på några fin fina bilder som jag tog nyss!

Funderar på att göra en ny bloggheader

....

The best moments of my days are when I look at you and you already look at me

Jag fattar inte vad jag håller på med längre, att göra mig själv svartsjuk har jag lyckats med sen tre månader tillbaka, jag är inte ens på jorden längre, jag är någonstans under den, jag har kämpat i tre månader att komma upp från den, men jag föll ner igen.

This was for you and me, in a now a dream

Ja, det ser väl ut som att vintern tar slut nu, det var ju kul så länge det varade! Nu kommer det regn, regn, regn, regn osv...

There will be no sunlight, if I lose you baby

Ska i sängen nu, tisdag imorn och det betyder sovmorgon!

When you tried your best but you don't succeed, when you get what you want but not what you need.


Can I be honestly I swear

hemma nu efter en full helg med tävlingar! I lördags var vi kassa...ett stegringsfel, 1000000 fall osv...vi kom näst sist...Men Idag så vann vi i fristående och tumbling och kom tvåa i hopp men här kommer det störda, vi fick inga medaljer eller pokal eller nått!

Varför jag skriver först nu är för att jag har varit hos Freja tills för typ en timme sen. Men nu sitter jag här i min säg och deppar över att jag inte tål ananas...Men ska gå och sova nu och hoppas på en snabb vecka!

En bild från helgen också, dock inte från själva tävlingen.

If you ever leave me baby

Tävling idag då! Vi börjar tävla först ett eller två, vet inte riktigt så nu är det bara att sitta och chilla lite och sen ska vi kötta som fan! Önska oss lycka till!

On tha hotel

Kom fram till Umeå vid sju, ska gå och bada nu, ses!

Remember how to put back the light in my eyes, and wisch I had miss the first time that we kissed

Tll skolan nu, sen hem och packa och sen Umeå!

Today when I walk around and think about if you really loved me, then I think back when you said I love you, it was for real

Ska gå och sova nu, godnatt!

Torsdagen den tjugofjärde november tvåtusenelva

Åå va den här dagen har gått långsamt! Helt sjukt hur långsamt den har gått! Tror inte att den kan gå mer långsam än vad det har gjort! 

Aja, ska inte klaga, jag har i allafall ett liv. Det är helt kaos på träningen till tävlingen! Det är bara higfjdkrefd....

Som ni märker så är jag väldigt less och vet inte varför jag skriver ut min frustration här...

When I see in your eyes I just see nothing

Är hos irmelin nu. Idag är det sista träningen innan tävlingen och min rygg är PAJ!

Irmelin håller just nu på att damsuga ur sin väska som var full med chips och hon skriker loss loss loss! Hem från bussen pratade vi fint, det var fint! Aja, ska gå nu, ses!

Should i give up or should i just keep chasing pavement?


Du faller för killen som sårar dig. Men du är blind för killen som skulle kunna dö för dig.

Hemma frpn träningen nu, gick rent utsagt åt helvete! Jag kunde inte röra nacken allting bara fheurcerf...Ska se på Gray's anathomy nu, sen gå och sova, godnatt!

Ser ni?

Kanske inte syns så bra men nu är alla mina dagar slut! Hoppas det har varit intressant att fått veta lite mer om mig!

Dag 30 – Den person du värdesätter mest i ditt liv.

Den jag värdesätter mest i mitt liv är ju min familj, men jag vill ju inte precis att någon av mina vänner ska dö heller! Den här frågan eller vad man ju ska säga är ju jätte jobbig att svara på! Man vill ju inte precis att nån ska dö...

But I say I didn't mean it

Hemma nu, det blir nog en tidig kväll, sängen lockar rätt rejält!

Darling don't be afraid I have loved you for a thousand years

Satte upp julpyntet i mitt rum nyss, eftersom vi är borta i helgen när 1:a advent är så satte jag upp det nu istället, mysigt! Ska damsuga också, ser ut som en svinstia i mitt rum...

Om en timme så är det träning, eller jag är tränare. Ska köra hård bracka styre träning idag! De ska vara nära på döden när de åker hem! Hemsk jag låter...

Dag 29 – En händelse i ditt liv som påverkat dig

Det är ju saker som påverkar mig hela tiden, varje dag. Dagen i sig påverkar ju en hela tiden, om dagen har varit hur bra som helst så blir man ju på bra humör, och då blir man ju påverkar av dagen. Om dagen har varit helt piss dålig blir man ju nere och less som fan.

To dream a sweet dream makes the life much easier to live

Såg nu att klockan hade blivit ganska så mycket så ska gå och lägga mig nu, godnatt!

When I found you

Foto: Jag
Regigering: Jag

Dag 28 – Det här saknar jag

Tävlingar! Jag saknar alltid tävlingar, eller vinster i allafall. Sen saknar jag ju mycket mer också som jag inte nu kommer på...

Sometimes I look at pictures just to make myself jealous to think that there could be me


Statistiken ökar!

Om man jämnför hur den har varit är det en enorm ökning!

När man väl blir lycklig så försvinner det lika snabbt som den kom

Bara för att det snöade så var jag inne i en gympahall och tränade, och sen när jag kom ut så regnade det naturligtvis...

Har inget att skriva nu..

Hey big woman you take the bad boy out of me

Träning snart, sista friståendeträningen för barnen innan tävlingen!

Dag 27 – En person som alltid kan få mig att le

Jätte gamla bilder

I am om the road again

Hemma från en helt oförglömligt bra kväll! Ojojoj, det var nog hur länge sen som helst jag skrattade så mycket åt ingenting! Ska gå och sova snart och hoppas på lite snö imorn, godnatt!

Boys are like memories, they aren't there but they will always be inside you

Kvällen kommer att spenderas på varvet med mina kära vänner, ska inte sova över där eftersom jag ska vara lite snäll med min mamma och stanna hemma och sova. 

Var runt och kryssade på Storheden idag för att hitta skor till mamma och jul prylar till mig, vi hittade till mig men inte skor till mamma, om hon inte ville ha med blommor och änglar på förstås, konstigt nog ville hon inte ha det..

Dag 26 – Mina rädslor

Jag verkligen HATAR där det är mycket folk! det är en av mina största rädslor! Sen är jag säkert rädd för nå mer man kommer inte på något just nu..

Detta kan man också göra en fredagnatt


Ingenting kan beskriva mina känslor för dig

Jag kan beskriva min dag med några punkter:
  • HELT
  • FUCKING
  • JÄVLA
  • AWESOME!
Börjar med sovmorgon och slutar med kisskramp, och fulla människor på bussen. Såg även den nya Twilight filmen idag, så bra! Även fast jag hoppade upp ur stolen i slutet och gå där ifrån med skakiga ben och armar, dels på grund av att filmen var så sjukt himla bra, och för att jag blev så skrämd!

Dag 25 –Någonting jag skulle vilja göra innan jag dör

Åka till alla världsdelar! Sen vill jag göra en massa knäppa saker också, som att kasta en melon i marken, tejpa fast knäckebröd under skorna och sen gå, slänga en tegelsten i ett fönster osv, jag har min fantasi jag!
Jag när vi var på Tonga vintern 2001, samma tur som vi bodde i Australien

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Förlust, inte typ om man tappar bort en penna men om man tappar nått/någon som har stått en väldigt nära bråk, fobier! T.ex där det är mycket folk, usch jag bara ryser av tanken! Fulla människor/föräldrar kan också få mig att gråta..och såklart om jag gör illa min hårt, t.ex om jag stukar en fot. 

Jag kan börja gråta av frustration också, t.ex om man tränar och tränar på en sak och det bara inte går!

Så nöjd!

Hemma nu efter klassikern, jag är så sjukt nöjd eftersom jag gjorde den på 40 min! Förra året gjorde jag den på typ två timmar...Så 2/4 klassikers gjorda nu är det bara skid och cykelklassikern kvar sen har man lyckats med alla klassikers under de tre åren!

Fick även veta rollerna till musikalen men kan inte säga här vad jag blev, för det är en hemlighet!

When you think all it's real, when he actually just pretend to love you just for to se you broken.

Får veta rollerna till muskalen, vi ska ha klassikern, önska mig lycka till!

Don't came back for me, don't came back at all

Här är bilden från igår som jag tog!


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Mina vänner! Pussar (hehe) och kärlek! Om jag har en pojkvän känns det som att jag är den lyckligaste personen i HELA världen! Det skärker också mitt självförtroende enormt!

Dag 22 – Det här har jag lärt mig den senaste tiden

Jag har lärt mig VÄLDIGT mycket inom gymnastiken! Om man tar från tävlingen i Örebro i våras så har jag lärt mig rondat-flickis-sträcksalto med en halv skruv (låter vändligt komplicerat för er som inte kan gymnastik) Handvort-sträcktfrivolt med en och en halv skruv, men ställer den inte. Sen i Somras på Stadium sportscamp så lärde jag med tzucka, en rondat-salto i ett på en pegasus. Men dess värre så kraschade jag ju när jag skulle göra det senaste gången så nu vågar jag inte längre eftersom jag tror att jag ska krascha och göra illa ryggen igen...Sen i somras också på Stadium sportscamp så lärde jag mig överslag-volt, också på pegasus. Ja, det var väl den inom gymnastiken.

Sen finns det ju det jag har lärt mig att tro på mig själv och på alla männskor runt mig. Jag har ju haft en väldigt svår tid sen nian började som äntligen har börjat lösa sig! Det märks på mig också, jag är mycket gladare och positivare ju än vad jag var i september-oktober. Det tackar jag för!

När du ler mot mig känns det som att jag spolas tillbaka 12 månader i tiden, när det var vi.

Efter att har blivit överlycklig över att det kom en minimal mängd med snö när jag var på väg hem så har jag hunnit plugga på engeska till provet imorn, tänt lite mysiga ljus utomhus och tagit kort, så känns denna dag väldigt lyckad!

Så med stearin på byxorna så lyckades jag ta en bild som jag blev väldigt nöjd med! Den kommer i nästa inlägg efter att jag har skrivit nästa dag!
Du är en sån fin vän!

Ps. Nu är min dator tillbaka från lagningen så nu kommer det att bli fler inlägg!

Jag tänker tillbaka när det var vi och det är då jag märker att du fortfarande finns kvar inom mig

Till skolan nu, ses!

Moments ago, I couldn't see the sky

Har pluggat engelska sen jag kom hem, min dator har inte kommit tillbaka än så blir fortfarande inte så bra uppdaterning..eller nå nya bilden heller eftersom det var väldigt drygt och jobbigt att ladda över bilder på den här datorn eftersom det var bara allmänt stört..

Senare ikväll är det friståendeträning, hoppas min höft, rygg och knän och hela tjodefallerittan håller så att jag inte får mina fina damputbrott och typ dör. 

Har fått tid hos en naprapat på fredag för att se vad jag har för fel på min höft, knän och ja ni kanske börjar förstå!

Men hare så gött så ses vi!
Jag kanske kan bjuda er på en bild sen när vi var på Mallorca i somras!

Dag 21 – Något/någon som förändrat mig

Klassen har förändrat mig grymt mycket! Jag har blivit en mycket gladare och possitivare person och skrattar som en galning och har kul mest hela tiden, det tackar jag för att ni har gett mig tre fina år!
Från:
|
|
v
Till:
Tack!

Fråga!

Jag har alltid tid att svara på era frågor så det är bara att ställa!

Kass uppdaterning

Förlåt för en riktigt dålig uppdaterning! Men min dator är just nu inne på lagning så är inte inne på nån dator så ofta. Men imorn har dom lovat att den ska vara klar så då blir det ändring!
Jag har ett liv jag vet!

Dag 20 – Den här månaden

Jag fattar inte vad de menar med det här men..Ja, den här månaden har varit väligt tråkig! Inge snö eller nå! Sen de kommande två veckorna så ska jag ägna mig åt gymnastiken eftersom det är tävling snart!

Och nu är det träning så måste gå, ses!

Dag 19 – En person som du helt tappat kontakten med

En person som jag har tappat kontakten med som jag var med väldigt mycket förra sommaren är My. Förra sommaren var vi med varandra nästan varje dag och nu var det typ tre fyra månader sen vi var med varandra. Jag saknar henne väldigt mycket!

When something isn't right, it's wrong

Här kommer bilder från idag!
Fina flickor!

There is no life without the stars, the sun, the moon, or you.

Kom just hem från LF, en fin vinst mot 08 Stockholm med 88-81! De låg under hela matchen in till sista perioden när de smackade i fyra treor på rad! Så härligt! Sen fick jag, Anya och Freja kuta till bussen som var sååå nära på att fara men vi hann!

Innan LF så var jag med Anya och Freja efter skolan, vi var kungliga och lagade Carbonara, alltid lika gott! Dessutom så lärde sig Freja att koka spaghetti och Anya lärde sig att knäcka ägg, man lär sig nå nytt varje dag!
Jag har en gammal dator där av varför ni får en helt random bild

Dag 18 – Någon som betyder mycket för dig

Det är många som betyder mycket för mig! Men någon som betyder extra mycket för mig är nog Louise och Evelina, det finns många mer!

Dag 17 – Mitt favoritminne

Oj, det är mycket! Alla tävlingar, alla vinster, Stadium sportscamp, konfirmationslägrerna, alla knasiga skypesamtal med Paulina och Jakob, alla utlandsresor och mycket mycket mer! Jag saknar det så himla mycket!

Dag 16 – Min första kyss

Min första kyss var faktiskt också i sjuan av Anton. Enligt alla som jag umgås med så tycker de att jag har varit väldigt långsam med att få den första kyssen!

Dag 15 – Mina drömmar

Jag hoppas att jag kommer in på naturvetenskapsprogrammet på gymnastiet, där ska jag välja inriktiningen natur för att sen ha de rätta utbildningarna för att kunna plugga till tandläkare i Umeå. Jag tror att det är många som sitter och läser detta och tänker att jag är helt pantad som tror att det kommer att vara en dans på rosor att plugga till tandläkare men jag är fullt medveten om att jag kommer att ha sju ''no-life'' år framför mig med skolböcker upp till näsan och kommer att behöva sitta uppe hela natten med plugg men jag vet att det är tandläkare jag vill bli så jag kommer inte att ge mig förrän jag kommer in!

Hur länge ska det ta innan jag har samlat tillräckligt med mod för att säga vad jag tycker?


I be waiting meet me there

Ska hoppa in i duschen och sen hoppas på sovmorgon! Godnatt små änglar!

I thought I had forgotten you

Sitter just nu med Irmelin här i mitt rum. Vi hade ingen franska så då är det väl bättre att man går hem till mig istället för att sitta och uggla på skolan. 

Picnik vill inte samarbeta med mig just nu så ni får ännu en bild från weheartit!

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

Ja, idag har jag på mig mitt nya linne från H&M, mina svarta jeans från carlings och en svart tröja från Gina tricot. Ni får ingen bild eftersom jag inte riktigt vet vars min kamera har tagit vägen...

When life is heavy I think back to the time when it was us.

Nu i duschen sen i säng!
Jag har bildbrist så därför ser ni nu en bild från weheartit, de har riktigt bra bilder!

Du säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?

Har tillbringat eftermiddagen vid pianot och försökt klura ut introt till ''Happy birthday'' av flipsyde och tillslut hittade jag den! 

Ska snart iväg på träning och sen ska man väl lägga sig tidigt och ladda sig inför skola imorn då, sköt om er!

Dag 13 – Detta ångrar jag

Ja, jag ångrar väldigt mycket som jag gjorde under våren i åttan, jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag tog alla de besluten som jag nu ångrar mer än väl. Det är inte förrän nu jag märker att jag har varit rent ut sagt ett svin i våras och bara sårade alla. Men vad som är gjort, är gjort men ibland så önskar man ju att det fanns en spola-tillbaka klocka som man kunde spola tillbaka tiden och göra allt rätt igen!

Hellre en hård sanning än en mjuk lögn

Ni kanske ser att jag har ändrat ännu lite mer på bloggen, nu är jag mer än nöjd! Tack Liza för det! Det är ju faktiskt så att det är roligare att blogga seriöst när man har en fin blogg, ett bra bloggnamn som alla kommer ihåg och nått att blogga om! Dag 13 kommer i nästa inlägg.

Klicka på bilden!http://lizasofialarsson.blogg.se/


Är med dessa filurer :P Kolla in Lizas blogg ( och Frejas då ) den är cool :P

I love you is a strong word but I like you very much.

gick på stan för tredje gången den här veckan, jag fick med mig hem två linnen, äntligen lite nya kläder!
H&M/99:-

(förlåt dålig bild men det var väldigt svårt att knäppa kort på ett svart linne mot ett fönster)

Monki/150:-

Dag 12 – Min första kärlek

Oj, om man ska börja på seriösa förhållanden så var det Anton Granberg, vi var tillsammans i sjuan, det var ett tag sen!

Förändring

Som ni kanske har märkt så har det hänt lite förändring hära. Jag och min syster lyckades klura ut hur man ändrade text stil och jag blev riktigt nöjd! Nu ser man vad det står som rubrik om man skriver något långt!

Före:
Efter:
Vad tycker ni är bäst?

Ooops..

Oj, glömde visst igår att göra 30-dagars saken så här får nu både dag 10 och 11!

Dag 10 – Någonting som du ofta tänker på

Jag tänker ofta på vad andra människor tycker om mig, hur jag ser ut osv

Dag 11 – Saker du stör dig på

Jag stör mig på väldigt små saker, t.ex om någons BH band har korvat sig så MÅSTE jag fixa det annars får jag typ spasmer i fingrarna...The truth that you are gone for good is too hard for me to accept.


When I think that everything is as before, turn you your back on and viewing new pages that I never would have thought about you.


Bild

I bilden i skolan ska vi rita av ett konstverk som redan finns, här är min blid som jag faktiskt är riktigt näjd med! Hittills i allafall.

Ska snart iväg till Kallax för att hämta min syster!

Hemma igen

Nu här jag hemma igen från en natt med Richard och Sofie. De kan fan i mig vara tasikiga ibland!

Ska nu iväg på skifix, synes!

Aujourd'hui

Idag kom min solstråle till mig! Vi bestämde att hon skulle komma hit först, det slutade med att vi satt och störde oss på alla musikvideos på MTV och räknade att det finns mer reklamer för tjejer än killar. Sen vid tre åkte vi in till stan och gick runt och kollade på snygga killar, de finns ju faktiskt sånna i Luleå också, tro det eller ej med det är sant!

Och nu sitter jag här och ser på Top model och ska väl snart börja med middag. Senare ikväll är det träning och sen beger jag mig till Måttsund för fest! Bloggar kanske senare inatt när jag och Sofie (som ni såg i hennes fina bloggrape här nere) ska sova hos Richard.


SOFFAN!!!! <3333

Dehär är en boggrape, förlåt så hemskt mke elin...<3
men jag skulle bara säga att elin är sjuuukt fin, jävligt snäll och en av dom underbaraste människorna nånsin :)
snygg som fan är hon också, less....... men därimot är jag bättre än henne på allt, speciellt pingis.
Elin har sexiga damputbrott under skräckfilmer, som gör att man blir alldeles för kåt för att sova.
Hon gillar inte -

  • När ricke tar hennes täcke
  • När ricke sjunger " i'm sexy and I know it" i skype
  • När ricke suger på att kasta popcorn och det låter snuskigt i skype.
Hon gillar -

  • Sofie, Freja, Anya, (ricke) och Erik extremt mke.
  • När ekorrarna i kalle och chokladfabriken drar ner den bortskämda fan i sopnedkastet
  • Disneyfilmer <3333Imorgon kommer Erik hem, gissa om jag längtar tills jag får träffa han?:)
Det ändå som suger är att då måste Rufus och Zorro åka hem </3
Jaja, ikväll sover jag bredvid Elin, vare sig hon vill eller inte, nu vet ni de :D
puss<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

btw, ring mig när du ser dehär elin♥

Hon är mitt solsken!


What we do it what you wish to do

Det blir Donken till middag sen träning!

New in

Äntligen har jag tagit mig i kragen och köpt nya kläder!
Tröja: Vila 299:-
Halsduk: Bikbok 149:- tror jag...

Dag 9 – Något jag längtar efter

En tävling och en vinst!

Mina nätter tillbringas..

Med dehär två fina människorna typ varje natt via skype, vackert!

IQ

Mitt första test:
Mitt andra:
Jag känner mig ganska lyckad ibland (a)

Gårdagen

Det jag glömde berätta igår var att jag var hos Irmelin jag övernattade där också. Bilder kommer nu!

Dag 8 – En period i ditt liv som varit jobbig

EN period i mitt liv är just nu faktiskt, sen jag började nian och framåt.

RSS 2.0