Jag tror jag är kär!

Har ni sett den otecknade Peter Pan? Han som spelar Peter Pan är så himla söt! Och hans skratt! Ååå.. Ja nog pratar om han. Idag Hade vi skapa på skolan, då får man välja mellan skolidrottsförening, skoltidning, film&foto, teater och musik&dans (säkert nå mer) som man ska hålla på med varje fredag i två timmar. Jag valde musik&dans.Vi hade det förra veckan också men då var det bara drygt! Men idag när vi väl har kommit igång så är det sjukt kul ändå! Vi bestämde vad vi skulle dansa, vad för tema osv. 

När jag kom hem så bänkade jag mig framför tv:n och såg Peter Pan, som jag sa i början av inlägget (+ rubriken) så tror jag att jag är kär på nytt! För ett tag sen gick jag ut och fotade lite, det var ganska mörkt så jag fick bara en bra bild...men bättre än inget i allafall! Nu ska jag slå på glee, ses!

For a smile they can share the night

Ska börja bege mig mot sängen och se ett glee avsnitt eftersom min syster har varit så snäll och laddat över hela säsong två på ett USB och skickat upp det, väldigt snällt av dig systra mi♥

She take my money

Nu blr det att sova, godnatt!

Tonight yeah baby tonight yeah baby

Har sen jag kommit hem pluggat NO med Irmelin, kan typ allt nu så känns bra till provet imorn. Senare ikväll så är det först Kometträning och sen egen träning, känner mig grymt taggad eftersom det gick så bra för mig igår på träningsgruppens träning, som jag var visnings människa också gick det ju så bra på friståendeträningen i måndags också, synes!

Längtar efter något som kan rädda mig

Ska snart hoppa i säng men tänkte först slänga in ett inlägg här! Hade ingen klassiker idag, den blev inställd p.g.a blåst och regn osv. Så då har man gått i mjukisbyxor i onödan... (brukar aldrig ha mjukisar på skolan) Senare åkte jag iväg för att vara tränare för träningsgruppen, körde mjölksyrestyrke med dom, de måste älska mig! Oj, nu kom John Blund, ha det bra!

Tror du att vi kan ropa efter nån med förstånd som kan se vad vi gör och förstår vad vi menar

Hemma efer en av de bästa friståendeträningarna på länge! Så himla nöjd! Alltid gick så bra! Ska nu hoppa in i duschen och sen då och dejta kudden och hoppas på en sovmorgon imorn, godnatt allesammans!

How many times will it take for me, to get it right

Snart iväg till nästa träning, lycka till!

I bust your window at your car

Ska på träning om tio minuter så det bilr ett snabbt inlägg. Senare är det träning själv, faktiskt ganska taggad! Hoppas bara inte mina knän kajkar ihop som dom har gjort de senaste träningarna...får väl ta en promaxen och hoppas att den hjälper!
En oseriös bild av mig och min kusin från i somras, saknar!

Tell me what you want to hear

Har som sagt varit på Basketbolens dagar i sex timmar idag, för att se en match som började klockan nio Brooklyn eagels- Antnäs BK. Antnäs vann 42-66 nått sånt, det är bra killar!

Paige

Haha, så gulligt, man kan inte låta bli att le!

Basketbollens dagar

Ska nog iväg till basketbollens dagar idag, så kommer inte va så bra på att uppdaterna nå under dagen i allafall, synes!

Fjärilar

Igår:
Jeans: Cheep monday
Inne: H&M
Kofta: Cubus

Idag:
Jeans: David and Gholiat
Linne: H&M
Kofta: Gina tricot

Kvällen

Kvällen kommer att inledas med indisk mat! Det är alltid gott med hämnt mat♥ Sen tror jag att jag ska vara lite snäll med Ricke och åka dit en snabbis och vara barnvakt åt den lilla pojken på 14 bast! I nästa inlägg så kommer ni att få både går dagens och dagens outfit, håll ut bara!
Foto: Jag
Redigering: Jag

Baby your a firework

Hemma från skolan nu, hade skapa idag, drygt som f*n! Kanske blir bättre sen, hår hoppas det. Sitter här just nu med Hanna vid min sida och vi ska väl göra nå, för man hoppas annars blir det ju inte så kul. Aja, bloggar senare, synes!

Loser like me

Snart beger jag mig till skolan, men först ska jag skriva det här lilla blogginlägget. Vi har idrott första lektionen, i 6°! Kommer typ dö av köld...aja, får väl bita ihop!

Klassfest

En bild sen klassfesten innan sommarn, saknar faktiskt!

Get it down om friday

Ligger just nu i sängen och ska snart släcka lampan och säga natti natti till den här dagen och säga hej till fredag! Ska försöka vara lite duktig och lägga ut dagens outfit imorn men ni vet ju hur bra jag är på att hålla just den tanken att ens komma ihåg att ta ett kort MEN jag ska försöka! Men nu ska jag säga natti natti, sovgott alla små!

Foto

Hittade mitt foto sen årets skolfoto!

Idag, är det en ny dag

Började dagen med att fixa till musikalen, längtar redan till nästa torsdag när vi får fortsätta, hur kul som helst! Sen har dagen bara flugit iväg! Ska snart på orkester, sen träning och sen flög dagen iväg också blir det fredag och sen helg!
Känd från tv Hanna
Synes!

Everything start with one

Ser att ni hittade rätt! Detta är alltså min nya blogg som jag hoppas att ni kommer gilla. Det kommer inte att vara sån stor förändring, troligtvis bara bloggnamnet som uppfräschas! Kommer troligen försöka skriva lite oftare, men hoppas inte för mycket bara!
Bjuder på en blid som jag skulle ha lagt ut för länge sen, ses!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0