Sommar sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol

Sitter här mot garageväggen och njuter av det sköna vädret medans man kan!

 


I think it's the feeling of freedom who do the life

Hade uttagingen för kometerna idag, det var hemskt. Åt sushi till lunch och sitter nu och kollar på Tintin, det blir årets första grillning till middag, helt ok idag.

Australien skal

Jag har som kanske de flesta vet liten förkärlek till Australien eftersom jag själv har ott där när jag var fyra, så jag hade tyckt att det hade varit riktigt coolt med sånt här skal!

Å gud det gör så ont att nått så nära kan va så långt bort

Blev klar med analysen vid tolv igår kväll och det var hur skönt som helst! Direkt på morgonen idag så hade vi det sista nationella provet i engelska. Det gick bättre än vad jag trodde och jag jag blev klar på en halv timme (hoppas det är mer possitivt än negativt) Vi fick även tillbaka franskaprovet som jag fick VG- på, jag är ändå grymt nöjd med min insats! Jag kom även lång på vårat två timmars bildpass men med tanke på att vi ska hinna måla tre bilder innan skolan är slut och jag fortfarande är på min första så börjar det kännas lite skärvt med tid så jag tog helgen i akt och tog hem bilden. Ha det bäst och hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft!

Where ever you go I will fallow

Sitter här och lyssnar på Amy Diamond (haha) och ska snart iväg för att hänta papper till sommargympaskolan. Ikväll är det träning men funderar på om jag ska skippa den eftersom jag har en musikanalys som ska vara inlämnad imorn.

Alla vill ha bekräftelser

Jag har märkt, extra mycket bland oss tjejer. Alla tjejer vill ha bekräftelser om allting. Man vill veta om ens hår ser bra ut, om ens smink har runnit ut, om man ser helt okej ut. Tjejer söker efter komplimanger, speciellt hos killar som de gillar. Jag skriver detta för att jag själv är så. Jag är alltid ute efter att få bekräftelser om att jag ser okej ut. Jag själv stör mig på att jag gör så, att jag ständigt söker efter komplimanger som jag kan leva upp till. Men jag blir trygg när jag hör att någon faktiskt tycker att jag ser helt okej ut.

Sluta dröm om det ljuva livet det kommer aldrig att blir mer av det mer och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde

Sitter här och snackar med taskiga Charles Fredrickson på skype. Men ska snart gå i sängs för att imorn ha fullt hus när massa folk ska komma hit för att de inte ids åka hem innan öppet hus på skolan. Synes!

Nu ligger dina kläder ute på datan

Hade somsagt utvecklingssamtal direkt på morgonen i en och en halv timme. Men det var inte för att jag har varit olydig, det är för att 40 minuter går till att prata om mig, de resterande 50 minutrarna går till att prata om Rutvik, mammas släkt, Irmelin, min syster, gymnastik osv osv. Annars var dagen bra, Evelina var på skolan för någonting med elevrådet så då var hur där från elva till halv två typ.
Ikväll är det i vanlig ordning träning, eller tränare för min del!

Louise Nilsson

Jag vill tacka Louise Nilsson som kämpade och kämpade och tillslut fick MIN menylista på plats, nu ser bloggen ut som det ska igen! Tack!
Och glöm inte att följa mig på bloglovin och fråga mig på blogresponse!

Min älskade kompis Hanna Granlund

Jag bläddrade igenom Hannas och Elinas blogg nyss och hittade denna video! Jag älskar verkligen Hannas röst, man blir helt varm och glad i hela kroppen när man hör henne sjunga! Så jag bryr mig inte om vad hon säger den ska ut hära!

Dansa pausa

Ska vara med mitt saknade solsken Evelina Persson om två helger! Men ska nu på träning som förhoppningsvis blir kul! Annars har jag inte gjort så mycket. HAft ont i huvudet, suttit och kollat MTV och annat tråkigt på min pluggfria dag.


Min nya ögonsten

Som de flesta kanske har sett redan på facebook så har jag fått en ny ögonsten, fast datorn är fortfarande kvar i toppen tillsammans med då denna nya öginstenen iPhone 4s.
Detta är typ som en minidator.

Aja nog pratande om iPhone. Hade Noprovetidag i elektrokemi, Carola sa att det var ett par svåra frågor, ska stolt meddela att jag bara hoppade över en! Ska idag sitta hemma och inte ens röra någonting som har med skolan att göra!

I know today

Sitter här och pluggar elektrokemi som vi har prov på imorn. Jag kunde inte motstå grupptrycket så har nu instagram (eliinsjodahl)


Hej träningsvärk!

Träningen gick lite segt i början, men sen kom jag igång riktigt bra! På slutet sa jag till mig själv Nu ska jag fan i mig lyckas springa dedär två kilometerna! Vad som är så speciellt med just två kilometer är att det är skolans maxtest och jag har aldrig sprungit hela rundan men nu känner jag att jag faktiskt kan klara det eftersom jag sprang hela rundan utan att stanna! Så nöjd!
Sen råkade även och jag Irmelin köra omkull med cykeln på vägen hem från skolan och nu är Irmelin handikappad i två av två händer.

Fredag, friday, vandredi

Provet gick bättre än förväntat, dagen har varit bättre ä förväntat ska nu iväg och träna på gym med Irmelin, ses kanske senare!

Min uppdatering är på topp!

Nian är såhär, ingenting i fyra veckor, allt inom loppet av fem dagar, ingenting igen och sen skit mycket igen.
  • Engelska nationella
  • NO-prov
  • Franskaprov
  • Musikanalys
  • Svenska
  • Matte nationella
  • So-läxa
Och det är typ alla ämnen som finns. Så uppdaterandet kommer inte vara så prioriterat just nu.

A day less to the summer holiday

Första skoldagen avklarad. Efter skolan rusade jag och Irmelin runt i princip hela Luleå för att sätta upp lappar (som vi kommer att bli nästa Philip Tåhlin på mobbarlistan) menmen. Träningen gick väl sådär, min axel bråkade med mig. Jag ska i sängen och än en gång läsa min underbara bok. Vad har hänt med mig?!


Det är när man är på topp allting sluttar

Gick bra på träningen idag, igen. Ska nu gå i duschen och försöka tagga skolan så mycket som möjligt om det ens går. Men först ska jag fortsätta att läsa på den underbara Harry Potter boken.

Videoblogg

Jag hade tänkt göra en videoblogg, om jag hade haft imovie som jag inte har haft sen vi fick lämna in denna dator på lagning och imovie, garageband och iphoto försvann. Så nu får jag ta ut min ilska mot snön med ord och bokstäver istället.

Jag vill så gärna att det ska bli vår nu, också kommer snöfan igen och täcker hela Luleå med snö, igen. Visst det är ett YES ÄNTLIGEN KOMMER SNÖN! SOM JAG HAR LÄNGTAT! moment i typ november-januari. Sen kan det vara nog och när man ser gräset igen såhär i april blir det litet av att hallelujah moment som sen när detta skit vädret kommer med snökaos vill man bara boka en sista minuten resa till inte vet jag, Harendera som ingen vet vars det ligger och vara där och chilla i en månad eller två och komma tillbaka lägligt till juni då all snö förhoppningsvis är borta och det är grönt gräs och blommor. Och sen blir det juli och augusti och sen var den sommaren borta. Då kommer denna lilla årstiden såkallad hösten som varar i cirka två och en halv månad och sen kommer hallelujah moment igen och vintern som man blir less på lika snabbt som den kommer. Det blir som en cirkel som bara snurrar runt och runt och runt.

Detta hade säkert blivit en riktigt dålig vertion av en William Spetz video, så det kanske var bra att jag tog ut min iska mot snön på detta sättet ändå!

Samsung tab

Sitter just nu och blir vän med taben som jag förövrigt sitter och skriver på just i denna sekund. Jag vaknade så lägligt kvart över ett idag och blev chockad över att ingen var hemma. Annars har jag inte gjort så mycket idag. försöker att njuta av de sista dagarna på lovet innan skolan börjar igen!

Bilder sen påsken

Nu har min syster laddat upp bilderna sen påsken så här kommer de!
Eftersom min syster har sina bilder på bloggen i bredden 400 så är dom inte så stora.

It's the little things in someone's life that can change the whole situation

Vinst för LF 82-60, härligt! När jag kom hem sen så blev jag i princip våldgästad av Richard och Rasmus som har varit här tills nyss. Så efter en dag som absolut inte blev som jag trodde så ska jag läsa vidare på min Harry Potter bok och sen säga godnatt för min del, godnatt!

Tillägg

Här kommer lite mer bilder som tillägg från förra inlägget.
Ska fortsätta njuta av vårsolen tills jag ska in itll stan för tittande på LF med Anya, Freja och Sofie!

Starship, we ment to fly

Med dessa bilder säger jag, våren är en av mina favoritårstider!

Nu blire ut å fota!

Ja som rubriken säger så ska jag ut i fina vårsolen och fota litegrann, bilder kommer upp här senare!

Nu har hatet blivit mindre

Nu har jag hittat vars hela mitt sidofält har tagit vägen, om nu skrollar ner så får även ni en funderare hur fan den har kommit dit. Nu ska jag efter fyra timmars hat mot denna blogg gå och sova och fortsätta fumla med den imorn. Och hädan efter så ska jag inte ens röra kodmallen nå mer.

DödsrelikernaParis

Jag har varit i min drömstad två gånger, den senaste gången var 2007, när jag just fyllt elva.

Bloggen

Ser ut som ett helvete just nu men jag orkar verkligen inte fixa det nu, ordnar det imorn!

Eiffeltornet

Jag har märkt att jag är besatt av Eiffeltornet. Det är så fint! Att jag själv har gått i det och har sett det med egna ögon gör saken bättre! Jag vill verkligen till Paris igen innan jag blir allt för gammal, jag älskar verkligen Paris, det har jag gjort sen första gången jag var där.

Ändringar

Har gjort inte ändringar, inte så speciellt fint men lite reklam är det iallafall!

Party for everybody dance, come on and dance

Mamma kom och väckte mig för tio minuter sen och ska väl gå upp och göra något. Hade en fyra timmars lång skypekonversaton med Gustav Lovén vilket gjorde att jag gick och la mig två. Jag fattar inte en hur jag fortfarande han vara trött?!

Bara för det så är inte Gustav ens med på den här bilden, men jag tror han kom med senare och typ dödade mig med vatten..men iallafall, Sadium sportscamp 2011. Till vänster David, jag och Filip.

We♥it


Ten years, seven books, eight movies, three heroes

Redan första gången jag såg de så visste jag att jag skulle fastna för dem. Jag kan se filmerna om och om igen och aldrig bli less på dom. Jag kan se alla åtta filmer i sträck om jag vill det och jag blir fortfarande inte less och kan lätt se dom ett varv till. De har fått mig att inse att vänner är livet, att de alltid finns här för en. Att filmerna är slut nu får mig nästan att gråta för de har hjälp mig så mycket! De har hjälpt mig att blicka framåt när det är tyngst och filmerna kan man se om man är nere och bli hur bra som helst sen. Jag fattar inte hur man kan känna såhär till en bunt filmer men de kommer alltid att finnas för mig! Det kommer ingen annan samling filmer som kan bli mycket bättre än Harry Potter. Jag kan sitta och kolla på fanvideos i evigheter och kan fortfarande börja gråta till dom när jag tänker att filmerna verkligen är slut, att det inte kommer någon till.
Men tack Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasely och alla andra som gjorde de till de bästa filmerna i hela mitt liv! Tack J.K Rowling som fick filmerna att bli verklighet.
It's not the end, it's just the beginning.
Jag trodde man inte kunde känna en sådan kärlek till åtta filmer som jag fantiskt gör. Jag är och kommer alltid att vara ett Harry Potter freak.

Dagen har spenderats

med näsan i en historiebok och nu är jag äntligen klar med den! Nu har jag hela lovet framför mig som jag bara kan njuta av det! Det bar varit ganska skönt att gå runt i pyamas hela dagen också, tills nu då jag faktiskt har tagit på mig vanliga kläder, chock. Nu börjar det lukta väldigt gott i huset så ska nog gå ner och kolla vad det bjuds på idag, synes!
En bild kan jag bjussa på sen helgen.

Jaaa..

Nu kom ju denna bit som jag hade lovat er att jag skulle visa bilder sen helgen och nu ska jag säga den problimatiska delen i det hela. Bilderna finns på min systers kamera. Då tänker säkert ni, ja men ta din systers kamera och ladda över dom till din dator, ingen big deal? Och då svarar jag lite lätt drygt Ja, med vilken kabel? Ni får bilderna så snart min syster åker hem till huvudstaden och skickar dom till mig, vilket är på onsdag. 

Sen jag kom hem så har jag sutit och kollat på lillabloggen och undrar vars denna William Spetz får allt ifrån. Men det är ju skit bra William! Ska snart i sängen, först ska jag väcka liv i min rupma som har somnat och kanske gå i duschen så att jag inte dränker ner hela kudden i röklukt, godnatt!


Måste bara tillägga att killen där i mitten ser väldigt om du går på tjejen till vänster om mig så kommer jag att döda dig. Typ så ja.

Hemma igen

Efter tre dagar är jag nu hemma igen i varma Luleå, bilder kommer senare!

Huuki

Ska på cirkus två timmar börja bege oss till Huuki och Louise följer med iår igen, favorit i repris!

Stockholm filmfestival

Det ringde i min telefon idag, det var från Tur och retur. Hon frågade om hon fick skicka in kortfilmen in utanförskap till Stockholm filmfestival så nu ska vi tydligen skicka in vår kortfilm som vi gjorde i åttan till Stockholm filmfestival, shit..
Träningen gick riktigt bra idag också, nu är hela laget på topp!

Det finns en annan sida, det finns någonting jag aldrig ser, men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer.

Min saknade Anya följde med mig hem idag efter skolan. Matte provet som jag glömde berätta om hade vi idag, gick mycket bättre än förväntat!
Hemma här så såg vi på Föräldrafällan, Anya citerade i princip allt så om man glömde se på filmen så kunde man fråga henne och hon visste!
Spikade även dubbelvolt på träningen idag, riktigt nöjd med dagen förutom att jag känns som att alla människor är emot mig, men aja!

Mina underbara byxor

Jag tänkte dela med mig av mina underbara byxor som jag har haft sen sjuan, de har fått sys två gången men de är de skönaste jag har♥

Pojkar

Filmade lite av herrfinalen, dock satt jag ganska långt bort så man ser i så bra, men det var iallafall Bromma lag 1 på Tumbling och Helsingborgs turn på trampett om jag inte minns helt fel.


Home again

Som ni ser på rubriken så har jag nu kommit hem från Göteborg med tyvärr en sistaplats i bagaget, men somsagt så hade vi ju lite kaos i början med en bruten fot och hela det tjotaflänget. Träffade även Amanda, Elias och Nicklas från Stadium sportscamp igen vilket var sjukt kul eftersom jag ärligt talat trodde att jag aldrig skulle få se som igen! Shit va glad jag blev! Jag ska se till att åka ner till avslutningen iår och få träffa alla igen! Jag ska kanske berätta hur det gick för de andra i tävlingen, i RM yngre vann Nacka GF, Motus salto två och Örebro GF kom trea. I Min klass vann AGF Örebro, Solflickorna tvåa och Nacka trea. I herrarnas vann Motus Salto, Värnesborgs GF tvåa och Bromma Lag 1 trea. 

Jag ska nu bege mig in i duschen och sen sätta mig i matte världen och plugga lite, synes!

RSS 2.0