Bye 2012 hello 2013

Snart påbörjas året inget trodde de skulle få uppleva, 2013. Känns till och med skumt att säga det! Eftersom jag var väldigt ivrig med att berätta om mitt 2012 i början av december så finns det ju ingen anledning till att göra det en gång till men jag kan ta en liten snabbrepris av december!

  • Sista ruschen i skolan
  • C i svenska
  • Åt helvete med gymnastiken
  • Julafton
  • klassfest
Ja, mitt december kanske inte var så intressant som jag trodde, men det känns som att det har hänt mycket, fast det inte har gjort det!

Sussade hos Irmelin igår, vred på dygnet fullständigt genom att somna halv sju och vakna två. Imorn är det nyårsafton och den ska tillbringas med Irmelin, får se om jag sover där då också eller om jag hakar på min syster hem!

Ha det gött och om jag inte uppdaterar imorn så passar jag på att säga gott nytt 2013!

Det är sånna här tillfällen som är guldvärda

Jag har haft en otrolig kväll med klassen! De som kom iallfall. Alla verkar vara nöjda så jag kanske kan sluta oroa mig över att anordna något när det faktiskt blev rätt så lyckad! Det blev mycket skrikande, skrattande och lite allt möjligt! Sammanlangt så kom tip stycken och de sista for hem för en timme sen. 

Hoppas ni har haft en lika bra kväll som jag har haft! Ajöss!
 

Winter wonderland

Blev inte så bra bilder som jag hade hoppats på, körde utan stativ och både jag och fåglarna rörde på oss, men men!

Julafton, juldagen, kommande

Gårdagen var roligare än förväntat, men fick till min stora fasa åka taxi hem. Det jag fick kan jag lägga upp här så fort jag har ork till att göra det. 

Hade julafton x2 idag. Fick yttligare lite julklappar och lite trevligt sälskap av släkten. 


Jag har tydligen gett mig själv ansvar till en klassfest här hemma hos mig på fredag. Till min stora fasa kan man säga med tanke på att jag inte gillar att ordna saker med risk till att det kan bli trist som satan och jag har ansvaret till att det ska bli kul. Amen jaja, Jasmine har lovat mig att hon ska hjälpa mig!

23 december 21 år bak i tiden

Min syster kommer säkert hata mig för dethär med tanke på att rubriken får henne att låta gammal. Min kära älskade syster fyller 21 år idag och för tillfället så sitter jag i mitt iskalla rum och håller mig borta.

Imorn är det julafton, som säkert alla 9 546 217 andra svenskar redan har räknat ut. Min jul iår kommer att bestå av mormor, morfar, mormors syster, hennes man, mamma, pappa, jag och min syster. Detta resulterar i att medelåldern är på ca. 45 år. 
Blir tydligen att fira nyår med Irmelin och hennes gäng, det blir säkert fett nice!

Julkaos och svinkallt

Var som alla andra Luleåbor idag på Storheden och handlade diverse saker till Hannas födelsedag och julbordet. Var senare på födelsedagsfika hos Fredrik och Veronica och just för tillfället så städar jag mitt rum eftersom jag har fått några extra husdjur i form av dammråttor. 

The last day of everything

Imorn är det är väldigt speciell dag. Det är fredag, det är sista dagen innan lovet och det är den 21. 

Jag tror inte att jorden kommer gå under och ärligt talat så var det mer snack om allt detta för ett år sen. Hur många dommedagar har vi inte haft? Minst tre, under 2000-talet. Men även fast jag är 100% övertygad om att inget kommer hända imorn klockan elva så får jag en liten orolig känsla i magen. Jag vet inte varför.

Imorn har jag det sista provet för år 2012, sen får jag ledigt! 

Då ska jag hem och se Narnia, höjden på mysigt!

Bekännelser

Jag har väldigt svårt att glömma folk som har betytt mycket
Jag skäms över hur jag var i sjuan/åttan
Jag vågar inte vara smart
Den här hösten har varit den jobbigste jag har varit med om, av olika själ.
Jag har väldigt stor press på mig vilket leder till att jag oftast blir stressad under prov
Jag har aldrig något träningsmotivation längre
För exakt ett år sen så var jag extremt förvirrad vad som hände runt omkring mig
Jag förstår ärligt talat inte varför jag valde natur.
Jag kan väldigt lätt dömma folk snabbt
Ibland kan jag få panik över att tro att ingen uppskattar mig
Jag är rädd för att sticka ut
Jag går ofta runt och funderar på vad folk tycker om mig

Jag måste verkligen sluta kolla bak i det förflutna


Luleå, kyla, snö, underbart

Hemkommen från Stockholm sedan 40 minuter tillbaka. Det har varit en väldigt blandad helg, kul men väldigt stressig. Julstressen kan man säga.

Hela helgen har varit en Stockholms-kollektivtrafik-vill-inte-ha-med-oss-att-göra helg. Försenad buss som slutade med att jag höll på att missa flyget hem. Var sammanlagt på Sollentuna centrum, i Stockholm City och på Gallerian i sex timmar igår och hittade EN julklapp. Var på Kistagalleria i tre timmar idag och hittade fem julklappar, plus en tröja till mig!
Allt detta handlande resulterar nu med att jag måste leva på två kronor från tills jag får mer pengar, jipppie.

Det har kommit ungefär en meter snö sen jag åkte och ungefär 10 coola istappar utanför vårat köksfönster som ni kanske kan lista ut att jag tog kort på!

Överdrivet mycket prat om snö

Är somsagt nere i Stockholm just nu och måste nog säga att de har överdrivit med snömängden! Det är nästan mer snö hemma än vad det är här.

Det skedde ju en liten insidens igår när jag var på flyget, ni får hela insidensen lite mer detaljerad på facebook! Eller så kan ni klicka här för att komma dit fortare!

Ska shoppa idag i Stockholm city och leta julklappar till nära och kära!

När allt är som det ska vara

Har haft hömörsvängningar i två dagar nu. Igår var jag sjukt less på allt, om jag inte var överdrivet glad förstås. Idag höll jag på att börja gråta när jag såg lucia på tv. Underbart.

Har somsagt kemiprov imorn. Fattar ändå allt utom koncentrationer, vilket tyvärr är en ganska stor del av provet men..

Har haft lite smått bloggtorka nu på sistone, eller så har alla minuter gått åt åt kemin och att sova. Jag är typ konstant trött. Men snart är det ju jullov! OCH JUL! och då ska jag se på Degrassi. Vilket liv jag har.
 

What ever it takes, I know I can make it throw

Gjorde som sagt mattenationella idag, gick faktiskt relativt bra. Kom hem för ett tag sen och ska nu laga mat och se på Degrassi.

Och vet ni?!?! Vi har en fågelunge!

Jag vill vara lite crazy

Tror ni jag skulle passa i lite ljusare hår? 
Typ den färgen, lite mörkare kanske?

Igår, idag, imorn till fredag

Igår ville jag döda kemin. Igår var jag lite smått less. Igår somnade jag med nyrakade ben och rena sängkläder och till Harry Potter.

Idag så ska jag gå genom ett nationellt prov i matte. Idag så är det träning klockan fyra och klockan halv åtta. Idag kommer min dag att gå ut på matte och gymnastik.

Imorn är det måndag, och måndag betyder skola. Vi har inte så mycket imorn tror jag. Imorn ska jag plugga matte.

Tisdag har vi mattenationella. Sen har jag inge mer innan jag kommer hem och ska plugga kemi och ha träning och förhoppningsvis gå runt på tzucka!

Onsdag ska jag plugga kemi och ha träning och förhoppningsvis gå runt på tzucka!

Torsdag ska jag plugga kemi och ha träning.

Fredag ska jag ha kemiprov och ha barnträning och sen fara till Stockholm!

Mitt 2012 i bilder

Januari


Februari

Mars

April

Maj

JuniJuliAugusti
 
September

Oktober


November

DecemberMitt 2012 har varit väldigt upp och ned. Det var varit vissa månader när jag har varit den gladaste människan på jorden och vissa månader när jag verkligen inte har velat göra något alls över huvudtaget.
 


8 december

Det har snöat konstant i en vecka nu, så underbart! Jag vet inte varför jag inte har bloggat nå, har inte riktigt haft lust till att göra det. Har mattenationella på tisdag och kemiprov på fredag. 

Var på stan med Emilia idag och fikade på Wayles, och jag måste verkligen sluta äta upp mina pengar efersom jag just i denna julrusch bara har 23 kronor kvar vilket känns väldigt obra med tanke på att jag ska hälsa på min syster om en vecka i Stockholm..

Pippi Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump

Glöm det jag sa för cirkus fem inlägg sen om det där med omänskligt kallt. Idag var det cirkus 50 gånger värre. Vars kom kylan ifrån? för typ en halv vecka sen gick vi här i varma plus gradiga Luleå med noll centimeter snö och fick höra på snökaoset som de stackars söder människorna hade. Och nu bara kaboom så kom all kyla på en gång och bara pang på röbetan så blev det -20° och svin jävla kallt. Inte nog att det är omänskligt kallt, utan också att mitt hår flyger som nån jävla astronaut. Och inte heller nog med det, eftersom det är omänskligt kallt ute så blir det omänskligt kallt inne i skolan.

Tänk, om det hade varit jullov. Tänk om det hade varit dagen före julafton, eller kvällen innan och man ska precis gå och lägga sig. Tänk känslan av att veta att man förhoppningsvis kommer bli ett dussin saker rikare. Tänk att vakna av lukten av lussekatter och glögg. Tänk, först Pippis jul, sen Kalle Ankas julafton klockan tre och Love Actually senare på kvällen.
 

Aloha, bonjour, salut, hola, hej

Tiöllbringade min lediga dag med blogg, standard. Men denna lediga dag var väldigt välbehövlig! Även fast jag fick vara uppe i högst 20 minuter innan min kära mormor kom och var social med mig. 

Har sån träningsvärk i hela kroppen sen träningen igår så att jag inte kan gå rakt, med det är ju nice!
 

Ohana betyder familj, familj betyder att ingen lämnas utanför

Fem timmar, det är de sammanlagda timmarna som jag har spenderat med gymnastik idag. Det har varit en riktig gymnastikdag idag, det må jag säga! Missade julkalendern idag också. Jag hade till och med satt en klocka på 9.00 så att jag skulle hinna upp. Då skulle den såklart börja kvart i nio istället. Då blev jag less och somnade om.

Detta väder får mig att längta till julen


När kinderna fryser till is

Igår, var det omänskligt kallt. Igår satte jag upp julprydnaderna. Igår så körde jag mördarstyrke med mina stackars kometer. Igår sov Sara här.

Idag, var det kallt. Idag vaknade jag med huvudvärk som var med mig under hela dagen. Idag missade jag årets första julkalender vilket inte var ok. Idag har jag gått på stan och inhandlat min första julklapp och present till Irmelin som fyller år imorn. Idag har jag även hurrat över att Isak inte åkte ur Xfactor, också har jag skrivit på samhällsinlämningen som ska vara inlämnad på tisdag. 


Påtal om skola, jag har väldigt mycket i skolan just för tillfället, där av varför denna sida inte uppdateras så överdrivet ofta. Men för första gången sen skolan började så är jag inte stressad, jag känner mig mer lättad faktiskt. RSS 2.0