I see in your eyes that you're listening, do you really understand I have to let of your hand


And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok I'm falling to pieces, I'm falling to pieces

Inte för att jag har en förkärlek till Bibeln men...

Cause baby I tell ya my heart is freaking out when I held ya


Cause I know everything's gonna be alright now you're standing here right by my side

Godnatt!

Everyone have a beautiful side


Rätt kort blogg uppehåll

Som ni kanske märker så går inte min bloggpaus så bra, men jag tänker inte blogga så mycket, kanske lägga upp ett inlägg lite då och då. Tänkte bara säga att jag just satt och storböla till en film som jag såg på youtube. Det handlar om en tjej som blir mobbad i skolan, hon gillar en kille, som gillar henne också men han är för feg för att visa det. Det slutar med att mobbandet går så långt så att hon hoppar framför ett tåg..klicka HÄR, skrolla ner till rubriken ''Älska mig'' kommer upp, det är 14 avsnitt, men de tar snabbt att kolla på dom, man får en rijäl tankeställare!

Är bara tvungen

Måste bara säga, vafan har hänt med blogg.se?

Bloggpaus

Jag tänker nu ta en bloggpaus, jag måste få ordning på mitt liv.

Every ending is a happy ending

Dagen var toppen på skolan, det var längesen jag var så glad! Men hemma så sjönk jag från CP-lycklig till ledsen. Jag och Irmelin satt och pluggade lite som slutade med att vi låg i min säng och hatade livet. Sen var det kometträning, ni vet det laget som jag är tränare till, och ärligt talat, JAG TRODDE ALDRIG ATT TRÄNINGEN SKULLE TA SLUT! Den var så långsam! Tränade sen själv men körde bara styrke för att träna upp mina axlar. Nu är jag här och ska ta en lång dusch och sen ska jag bädda ner mig i sängen och se Wild child, som jag redan kan i princip utantill, men shit the same!

Om vi vill veta hur snabbt man kan sjunka från att vara CP-lycklig till att fara ner till ledsen så har jag svaret

-

Helt jävla CP-lycklig


When I think that the impossible is always going to be the impossible, there's someone like an angel bring me back a smile that's been gone a long time


When someone hits you in the face, just beat them back and show them that you are exactly like them

jag har tänkt på det där med att dömma folk. Det är hur normalt som helst. Man gör det nästan utan att tänka på det. Om det går förbi en människa så är det alltid något som sticker ut på den, det kan vara kläderna, frisyren, kroppsformen vad som helst! 

Sen finns det ju alltid folk som har något emot någon. Jag är fullt medveten om att det finns folk som ogillar mig, som kollar konstigt på mig bakom ryggen och bara har någon allmänt dåligt emot mig. Jag är inte heller BFF med alla, jag har också folk som jag stör mig på, och jag är fullt medveten om att jag kan dömma folk efter utseende och tro att de är helt puckade i huvudet bara för att de har en anorlunda klädstil. Jag vet att man inte ska göra så, men jag tror ärligt talat att det inte finns en enda människa som INTE dömmer någon som de aldrig har träffat.

Yes, I am scared and jealous, but that just because you mean a lot for me

Efter skolmaten som bestod av geléaktig blodpudding så känner jag att klyftpotatis med brunsås satt rätt gott! Ska bege mig till mormor och morfar för att plugga ite matte och sen ska jag till naprapaten för att raka till mig lite.

Come back come back come back to me, like you would would if this was a move

Upp och äta frukost nu. Glömde säga att jag äntligen ska till naprapaten idag halv tre, önska mig lycka till!

I have almost everything I want except one thing, you.

Ska gå i sängs snart, ska bara bege mig in i duschen och sen sova och tagga skola imorn som avslutas vid kvart över tolv och sen hem och räkna matte!

What am I gonna do if the best side of me was always you?

Nu blir det att åka in på stan och se Lejonkungen 3D med Louise!

Fin middagen

Detta väntade på mig till middag, riktigt gott!

If this was a movie you be here right now


Jag saknar klassfesten..


Smile is the solution to much, but sometimes it's just better to show the truth and cry out


Bara äkta vänner kan se dina tårar genom ditt falska leende

Jag känner att skolan blir allt med viktig, speciellt matten. Men jag fattar inte ett skit av vad vi håller på med just nu så jag hade tänkt vänta med att räkna tills pappa kommer hem så att han kan hjälpa mig eftersom han är professor i bland annat matte. 

Skolan var väl bra på sitt egna lilla sätt, men blev grymt less när jag inte kunde öppna mitt skåp eftersom vaktmästarn skulle byta lås på Irmelins skåp (hon har skåp under mig) och bytte mitt lås istället så då fick jag lite smått pank eftersom varken min eller min extra nyckel fungerade. Ida, Robin, jag, Irmelin, Elias, Emil och alla försökte att typ bryta upp det med det gick ju inte så väldans bra så det slutade med att jag och Irmelin sprang runt hela skolan för att söka reda på vaktmästaren eftersom han aldrig är där han ska vara och tillsist så hittade vi honom också fixade han det. Kul historia jag vet!

Pasta Carbonara ala moi

För att göra pasta Carbonara så är det ju såsen som är svårast, det andra är ju bara att koka spaghetti och steka bacon. Men för att göra såsen så behövs:
  • Salt
  • Matlagningsgrädde (Om ni inte har det så tar ni vispgrädde, häller i lite mjölk och en matsked mjöl.)
  • Två ägg
  • Parmesanost
  • Peppar
Jag gör det oftast på känsla, men oftast så tar jag halva paketet grädde (det blir oftast för mycket) sen river jag parmesanost. Knäcker äggen och separerar gulat från vitan, häller vitan i toan och gulan i skålen. häller ner peppar och salt, mer peppar än salt eftersom det är salt i både baconen och pastan.

Sen blandar man runt grädden, äggen, saltet, pepparen och osten så att såsen blir så ''len'' som möjligt (osten kommer att fara upp till ytan) Om ni har i mjöl så måste ni röra om ordentligt så att det inte blir några mjölklumpar.

Om pastan är klar, häll ut vattnet från kastrullen, häll i pastan i kastrullen igen och sätt den på en platta på ettans värme. Häll ner baconen och såsen i kastrullen och rör om. Låt pastan och såsen bli till ett och voilá! så har ni en väldigt god och mäktig rätt klar!

Jag kan inte svenska

Spelade wordfeud på skolan mot Emil idag, förlorade med 400 poäng...känner mig ganska oallmänbildad.. Sen jag kom hem så har jag pluggat engeska med mormor och nu ska jag sätta igång ett Awkward avsnitt!

The moment in your life when you think that someone will get you back but just punch you in the face again

Ska iväg till skolan nu typ, ska bara borsta tänderna!

Just because I have changed doesn't mean I don't love you anymore

Sitter och sniffar på mina armar eftersom de luktar himelskt! Mina nya tvål luktar så gott!

Friståendeträningen för min del gick piss, hela min rugg bara kajka sönder. Om man inte kan gäspa eller ta djupa andetag genom näsan utan att det gör ont i ryggen blir man ganska så less. Och därför så ska jag nu bädda ner mig i sängen och slumra till ett Awkward avsnitt!

Awkward

Hittade just min favorit serie! Awkward. Man går bara in HÄR (på watchseries.eu) också kan man bara skriva in den serie man vill se och livestreema serien bara pang boom krach typ så!

Jag hoppas jag drömmer att marken du står på går sönder, vad som än händer

Pluggar engelska för fullt med Irmelin, kan det nästan! Leker lite med pappas iphone som han fick idag, och mamma har begärt en ny mobil av sin chef och då kommer det att sluta med att jag kommer att sitta i slutet forever alone med en skitmobil som laggar bajs. Men ska försöka att spara ihop till en iphone själv! Och jag får pengar för varje VG och MVG jag får, är uppe i 3000 nu! Det är ett bra tag kvar men nu när jag har ett mål med gymnasium och mobil så är jag lite med taggad!

Never mind I'll find, someone like you

Ska till skolan snart. När jag kommer hem ska jag vara duktig och börja med engelskaglosorna som jag lite halvt har puttat fram lite varje dag..

Om det finns en gräns på hur mycket man kan sakna någon så har jag beträtt den gränsen för längesen

Ska sätta på Pappa polis och bädda ner mig i sängen!

Everyday can be a better day

Försöker att tagga upp för friståendeträning för de små. Som jag kanske ska sluta kalla för små eftersom de flesta faktiskt har börjar mellanstadiet ;) Känner att det är ganska så kallt ute eftersom det är typ 0° i mitt rum. Okej, det är 21° i mitt rum och -13° ute...trodde det var kallare. 

Såg nu i min stora besvikelse att det ska regna på måndag. Jag hoppas verlkigen att min värdervisare på datorn har fått en tillfällig formsvacka!

When you see things that you can change, there are those moments in your life that you can begin to believe again


I know this moment will be over

Eftersom jag inte har så mycket att skriva om nu så får ni en fin liten konversation från mig och Louise istället. Hon har dessutom en riktigt bra blogg som ni gärna kan titta om på! Klicka bara på någon av bilderna så kommer ni dit.

Sometimes I wish that I'm in a movie where I would be the main character and get the guy I want

Hemma från Freja nu, slapp gå på stan, höhö. Testade en balklänning och om jag lyckas övertala min kära syster så får jag ha den på balen!

Jag har ingen egen vilja

sitter just nu och försöker övertala Freja att jag inte orkar gå på stan, men jag har tydligen ingen egen vilja...men jag ska inte ge upp, I gonna win! Eller nått sånt ja.

Var på LF igår, de vann som vanlig. Börjar faktiskt bli lite enformigt..Sen så blev det tydligen så att jag sov hos Freja. Challe följde med bara för att se hur våra hus såg ut och han lyckades glömma mobilen på bussen, duktig pojk!

Räknare

La nyss till en räknare på bloggen som visar hur många som går in på min blogg hela tiden!

Just because everything changing dosn't mean it's never, bean this way before

Sen skolan började så har min uppdatering varit ren ut sagt skit! Men det är på loven jag uppdaterar som bäst, och på helgerna. Men nu när skolan har börjat så blir det inte så mycket till uppdatering eftersom jag inte sitter så mycket vid datan.

Igår tjockade jag och irmelin med var sin B&J, godaste jag har ätit på länge♥

Balklänningar

Jag och min syster kollade runt på balklänningar igår, dessa var vilka vi valde ut!

Här
Här
Här

Tyvärr så finns den lila bara i large.. Ska snart iväg till skolan skulle bara skriva ett inlägg så att ni inte tror att det har hänt i tragiskt!

Svar till anonym

:) om Bildbomb-läger:
Vad heter hon längst till höger på de övre bilderna? Och i vilken stad var lägret? :D
Svar: Det är min vän Irmelin, hon sitter faktiskt bredvid mig just nu! Vem är denna mystiska person?
Lägret var på Voltis (VoltArenan) här hemma i Luleå!

You think I don't see? But if I'll be honest with you, I see more than enough.


Vem är du utav oss? Det pressas av tid, försöker men kan aldrig komma dit.

Har suttit och skrivit på ''flugornas herre'' berättelse sen jag kom hem. Ska snart iväg för att träna träningsgruppen, sen hem igen och säkert redigera en bild, synes!


I desperat behov av sömn

Vaknade halv två av att jag fick världens hostattack och inte kunde somna, men jag hade redan tagit hostmedicin vid evla så det var för tidigt att ta igen. Så nu har jag suttit uppe i en timme bara för att jag ska kunna ta hostmedicin. Under den tiden så har jag skrivit emostatusar på facebook om att jag hatar mitt liv, jag har hunnit duscha och hunnit springa ut och in genom min sovrumsdörr ett antal gånger.

Ska göra ett tappert försök att somna om igen så att jag är någolunda utvilad imorn i allafall. Synes!

Sista dagen i friheten

Efter att ha slöat hela dagen så tog jag initiativet i hands och städade mitt rum! Jag ska nu njuta av de sista timmarna av ett fantastiskt lov som har gett mig överraskningar och sörjande med att se Step up 3!

Every step I take, every move I make, every single day, every time I pray, I'll be missing you

Det känns fortfarande konstigt att vara glad. Man vill vara glad, men när man tänker på alla som sörjer så går det bara inte att vara glad! Det är som att det är något som stoppar mig och säger till mig att jag faktiskt också kände dig. 

Det var många som kände dig, även fast jag inte kände dig så bra så kände jag dig på något sett, det tror jag att alla gjorde.

I mina drömmar har du lämnat mig, men i verkligheten finns du kvar i mitt huvud som en liten nisse som bankar in dig med en hammare och säger att jag aldrig ska glömma dig


Bildbomb-läger


Home sweet home!

Hemma nu efter helgen, klarade dubbelvolt på trampett! Jag är väldigt nöjd med helgen men idag ville min kropp inte vara med mig och sa NEJ! hela tiden. Jag gav ansvaret att ta lite kort till Jesper och Emilia så därför fick jag ihop ett par bilder som ni kommer att få se i nästa inlägg, men just nu så är kameran på laddning. Synes!

När ni läser detta

Så kommer jag säkert sitta och vara dunder trött och vara sur på min förkylning som sabbar allt för mig just nu, men jag är ändå ganska taggad så jag skiter i min snuva/hosta/hals och gör det bästa av situationen!

Lägret börjar nu!

Klockan är tolv nu och lägret börjar! Hej träningsvärk!

it was you who made ​​me happy, what have I done now? Destroyed everything?

Känenr mig absolut inte alls taggad för skola på tisdag! Jag vill bara sova.. Den här helgen föår man ju inte heller sova eftersom det är läger för min trupp hela helgen. Kanske slänger in ett tidslagt inlägg någongång under helgen om jag lyckas klura ut hur man gör...bilder från båda lägrerna kommer på söndag om jag inte är helt utmattad! Tillsvidare kommer en fin webcam bild på mig och Anya!

Ingen uppdatering

Nu och till imorn så kommer jag att vara på gymnatikläger så då kommer jag inte kunna uppdatera nått. Men kommer att ta med kameran så det kommer att komma bilder!

I feel so close to you right now

Väcktes av mamma halv ett, skönt att få sova lite! sitter just nu och äter brunch och ser på skidor.
Kom ihåg att ni kan skriva vad ni vill se i min blogg! Jag vill gärna ha kvar min statistik!

Även jag kan se det ljusa i det helaDecember:Irmelin Fyllde år den andra december, då vi sov över där också. Gjorde även det fenomenala arbetet i HK:n som jag fick MVG i! Fick ju även jullov!

In our heart a hopeful song we barely understand

Vaknade just med andnöd eftersom min näsa var igentäppt. Ska nu gå till soffan och bli frisk, och glöm inte att skriva vad ni vill se i min blogg!

November:


Första snön kom, Irmelin hade en Halloween fest hos henne, vi firade Hanna som fyllde 15 år! Vår klasströja kom. Jag tyckte även om att fota bilder, göra om dom i Picnik och göra en sak i en annan färg.

Så kul!

Sen igår så har min statestik höjds! Det är långt ifrån lika många som igår men en stor skillnad! Ni kan gärna skriva vad ni tycker är så intressnat att läsa. Det kanske inte är så kul att läsa ja idag har jag vaknat vid tio eftersom Anya skulle komma men hon kom inte förrän ett och blablabla.

Skriv bara i en kommentar så ska jag fixa det! Fråga gära frågor i bloggresponse också, jag svarar!


Oktober:Oktober var väl en helt vanlig månad. Jag fotade väldigt många naturbilder. Jag, Freja, Sofie och Erik sov över hos Richard. Jag mådde inte så bra under den här månaden heller p.g.a en sak som skedde på bloggen. jag skdade även ryggen i oktober.

För alltid är en väldigt lång tid, låt oss börja med så länge du kan gå och hålla min hand och vara stolt över det

Hade besöktrekord igår! över 300 stycken har varit inne och kollat på min blogg! Är alldeles chockad! Så kul att så många har gått in på min blogg och verkligen läst hur jag kände Ella och hur mycket jag verkligen sörjer över att hon inte finns längre!

Heller en fridfull död än ett plågsam liv

Jag kände dig inte så bra, men de få gångerna som du pratade med mig gjorde mig starkare. Du var alltid en sån person som jag alltid såg upp till, du var vän med alla, alla gillade att vara din vän. Jag nästan såg upp till dig i smyg utan att nån egentligen visste det. 

Eftersom jag inte kände dig så bra så vill jag skänka en tanke till dom som stod henne nära, det var hemskt att va på minnesstunden och höra hur alla bara grät, jag grät ju såklart också, och det var inte lite heller. Det var så hemskt att höra folk säga Hur kommer det kännas att gå till skolan, och inte vår Ella är där? Hon är borta, Ella är borta och hon kommer aldrig komma tillbaka! Hon är borta för alltid!
Du var för ung för att dö, du kommer alltid att finnas inom oss, oavsett om vi inte känner dig bra eller har varit bästa vänner med dig. 

Vila i frid Ella och hoppas att du har det bättre där du är nu!

R.I.P Ella Engström♥

Detta inlägg är till Ella Engström, vila i frid vi ska alla tända ett ljus till dig ikväll♥

Jag fick dig till en bättre människa, till en seriösare som visste hur man kände om man älskade någon.

Snart kommer Louise hit, ska säkert kolla på resor till Grekland eftersom jag och hennes familj ska till Grekland i två veckor i sommar! Längtar till 1000!

September:
Försökte göra det bästa av situationen kan jag säga att jag gjorde, mådde inte så värst bra under september av olika anledningar. Vi tog även skolfoto. Startade upp denna blogg också!

Grattis Pappa!

47 bast fyller han! Varje år brukar vi säga att hela världen skjuter raketer för honom, det roliga är att jag trodde på det när jag var mindre..

Augusti:
iSkolan började, jag ville lära mig fota mer, vi gick utan schema i en och en halv vecka sen fick i ett preleminärt schema som de sa att vi högst skulle ha i två veckor. Men jag kan säga er, vi har fortfarande inte fått nå nytt!

Gott nytt år allesammans!

Freja, Anya och Ebba gick just hem här ifrån, jag blev inte forever alone som jag trodde! Blev faktiskt som jag hade tänkt till sist! Riktigt bra! Jag ska ge er en video från raketerna, men dessvärre dör min mobil mitt i allt, fick lite damp då..

Juli:Nästan halva Juli var jag inte ens hemma, jag fyllde år på Mallorca. Sen var jag hos mina kusiner nere i Strängnäs innan jag for till Stadium sportscamp som jag kan säga rakt ut var en av de bästa sakerna jag har gjort i mitt liv! Det var så himla kul! 
Sen kom jag hem den 17 juli, mina kusiner kom upp den 20:e och var här en vecka. De lärde känna Ricke, det är min kusin som har tagit bilden på oss..

RSS 2.0