Föräldrafritt

Haha kom ni ihåg programmet FF? Det Markoolio ledde? Han borstade tänderna med en klubba och kolasås! Jag älskade det programet när jag var liten!

Jag kom in på det ämnet eftersom jag bara skulle berätta att jag ikväll har hela huset för mig själv eftersom mamma är i Indialand (Indien) och pappa åkte någonstans söder ut idag. Ganska så skönt!

A simple thing, where have you gone?

Första föreställningen av musikalen idag, det gick riktigt bra! Imorgon kommer det som jag inte längtar så himla mycket till, fyra föreställningar, för sjuor, åttor, nior och sen föräldrarna. Jag kommer att vara så gott som död efter sista föreställningen då jag dessutom kommer att åka tåg hela natten ner till Stockholm för att tävla.

He took the midnight train going anywhere

Ska gå och sova iallafall relativt tidigt idag (halv tolv, hehe) för det är en stor dag för iallafall mig imorn. Det är nämligen vår första föreställning av musikalen för sexorna på Manda och Hedskolan tror jag, kanske blir några fler skolor jag vet inte riktigt. Jag känner hur nerverna börjar komma!

Hade förövrigt min sista lektion någonsin i grundskolan idag, hoppade runt av lycka nästan. Jag är fullt medveten om att jag kommer gå den pluggigaste plugglinjen som går att gå (om man inte går mattespets eller något sånt spec) men jag tror att natur kommer att vara bra för mig. Det kommer att få mig att bli mycket mer motiverad till att plugga och liknande. Kort sagt det kommer att bli hur nice som helst!

I know we different, but deep inside us, we're not that different at all

Hade somsagt lagkväll ikväll, kul! Vi åt pizza, tjockade oss med chips och godis, brände popcorn, dansade dansmatta, spelade PT och lekte charader. Jag skulle imeterar en flamingo på vandring, jaa det gick ju som det gick! 

Dagen har i allmänt varit bra! Hade två muntliga redovisningar en i svenska och en i SO:n, det kändes som att det gick bra iallafall! Fick även mattenationellat tillbaka som det inte gick fullt lika bra på. Imorgon är det sista riktiga skoldagen för mig eftersom jag har musikal på torsdag och fredag, snart kommer nerverna!

Den man ser när man blundar som en ängel framför en som hjälper en att flyga när man glömt hur man gör

Var inte alls lika varmt idag, skit. Men det stoppade inte mig och Anya! Nej vi gick ut i bikini och försökte att fånga de solstrålar som föll ner från himlen och det kom faktiskt rätt många där ett tag! Vi såg också på Friends with benefits och myste med lite te, bulla och chips. Sista friståendeträningen för säsongen och även sista friståendeträningen med våran tränare. Så imorn så kommer vi att ha en liten lagkväll här hemma hos mig med pizza, godis, dansmatta, singstar och allt som man kan tänka sig!

Serbien

Jag förstår att ni måste börja sucka snart över hur mycket jag skriver om Eurovision song contest, men jag är verkligen ett stort freak av det. Jag är som en Beliber, fast med Eurovision song contest. Jag måste bara dela med er om att jag tycker att en del i Serbiens bidrag låter som Coldplays låt Paradise.

Klicka fram till 0.15

Klicka fram till 0.06

Ett liv utan färger, det är inte du

Dagen då jag trodde att jag inte skulle göra någonting slutade med att jag for och va med min efterlängtade Louise i Gammelstad! Vi hade lite fotostudio och där fick jag även min nya header som Louise gjorde till mig! 

Sen var det ju bara en helt vanlig söndag med undantag att jag hade träning i tre och en halv timme istället för en träning, hem i en timme och iväg på nästa.


Eurovision song contest 2013 i Stockholm

Jag vill tacka Loreen för att ha gjort så att Sverige har vunnit Eurovision song contest än en gång, det var ju ett tag sen! Typ så där 12 år. Men jag tycker att Italien kan gå och ta sig någonstans där ingen ser dom.

Skönt i solen

Ligger ute på baksidan och försöker få lite färg, varmt men tråkigt! Ikväll blir det att sitta hemma och se på esc med padre och käka lördagsmys. Ska se om jag får tag på min saknade Louise Nilsson och se om hon har lust att komma hit!


I can put my arms around the emptiness I found And find a way to make you stay

Väldigt trevlig dag idag! Som jag säkert beskrev i inlägget nedan. Jag kan tillägga att jag och Hanna gick hem barfota och med linne och uppkavlade byxor, skönt!

Ska sätta mig ner och se på New years eve nu, jag tycker att det är rätt årstid och allr också!

Lite smått spontant

Hade cykelklassikern på två mil idag klockan nio, det tog en timme att cykla den och jag och Hanna stressade inte precis. Hon följde med hem till mig sen och käkade lunch, spelade eye toy, dansmatta och taktennis. Lite spontant så började vi klippa gräset med en handjagare på framsidan som ledde till att vi klippte baksidan också, plus utrotade maskrosor.

Jag trodde jag aldrig skulle falla i den här gropen igen

Vad har hänt de här tre dagarna som jag inte har bloggat? Jag har fått tillbaka HK provet och inlämningsuppgiften, MVG- på inlämningen och VG- på provet. Fick även tillbaka musikanalysen, VG på den. NO nationellat fick jag också veta, G på den, det var riktigt svårt att få över VG lät det som!

Sprang maxtestet idag på idrotten, den första och enda gången man kunde springa den så det var väl bara att göra det, trotts värmen! Jag sprang den på 10.44 minuter, väldigt nöjd med min prestation och mitt resultat! Jag förbättrade mig med två munuter! Kanske äntligen får mitt efterlängtade MVG i ett ämne, det hade varit skönt att få över 200 poäng nu till gymnasiet!

På tekniken så skulle vi idag redovisa vattnets kretslopp från sjö-vattenverk-vattentorn-hushåll-reningsverk-sjö. Jag ska säga att jag inte hade fattat ett skit om inte jag hamnade i samma grupp som Ryman så det är jag tacksam över att jag gjorde. Redovisningen gick bättre än förväntat! 


Små lätta moln, ser jag på min himmel, min himmel som är blå

Slutar som alla måndagar kvart över tolv idag, vi kommer att ha kinesiska på matten och bildkväll resten av dagen, helt okej måndag!

Tio dagar kvar

Det är bara tio dagar kvar av hela högstadiet, av hela grundskolan, känns både bra och dåligt. Eller inte precis dåligt bara mindre bra. Hela sista veckan kommer bara att bestå av att jag är ledig på måndag eftersom jag ska ner till Stockholm och tävla hela helgen. Sen är det mentorsdag på tisdag, nationaldag på onsdag, komplediga för balen på torsdag och sen är det skolavslutning på fredag. Gud va sjuan-åttan-nian har gått fort! Självklart kommer det att vara väldigt sorgligt på fredagen då man verkligen börjar att förstå att man aldrig kommer att gå i samma klass som de igen men på gymnasiet så kommer det nya möjligheter att få träffa nya människor som förhoppningsvis är någorlunda likadan som mig själv för ärligt talat så börjar jag bli lite less på att ingen riktigt förstår mig.


Jag hatar dig så mycket så att jag vill glömma dig men gillar dig för mycket för att låta dig gå

Vi har det bra här i Nordmaling, men jag gick och blev dunder förkyld med ont i halsen och snuvig och bara allmänt seg.


Du kommer alltid att vara den jag väntar på

Ska iväg till Nordmaling om en halvtimme med tåget. Ska vara där över långhelgen och kommer hem igen på söndag. Köpte panik ett nytt skal till mobilen idag eftersom mitt gula fina silikonskal luktade vitlök och det luktade så illa!

Jag kommer iaf inte skriva några inlägg under helgen om inte på mobilen, men annars så ska ni ha ett skönt lov, det ska jag ha iallafall bortkopplad från civilisationen, ha det bäst!


Blä

Min uppdatering är inte precis den bästa, inte min motivation till att göra det heller, ska iväg till skolan för lite mattenationella, där av varför jag är uppe en timme tidigare än vad jag brukar vara, hejdå!

Now and then I think of all the times you screwed me over

Hade en fyra timmars lång skypekonversation med Emil Nordlund och Johannes Fåhraeus, riktigt trevligt. Ska iväg till voltis om mindre än en timme och köra lite träning och sen blir det raka vägen hem till engelska plugget!

Wingardium leviosa


Now when I close my eyes, you know I thinking about you

Kommer knappt ihåg vad som har hänt idag, det starkaste minnet av idag är som man har sett på ett par Facebook statusar. Det var ju då såhär att på no:n så kommer Irmelin inspringandes (halvt gåendes) och säger att det står en naken man ute på parkeringen vid lägenheterna mittemot skolan och dansar. Alla gick till fönstret och trotts att det var massa träd i vägen och på ett ganska långt avstånd så ser jag klart och tydligt att det står en fullt naken man och dansar på en parkering, fullt normalt!

Ska nu läsa lite ur min fantastiska Harry Potter bok och sen blir det att sova!


When the moon hits your eye Like a big pizza pie, that's amore

Gick runt och sjöng på denna lite underliga melodin i princip hela dagen. På labben skulle vi göra ett galvaniskt element av seriekopplade citroner, själcklart fick vi det inte att funka. När jag kom hem satte jag mig framför TV:n och kollade på Harry Potter och de vises sten. Vi var endast tre stycke på träningen vilket resulterade i att det inte blev en sån fullt seriös träning.
Nu ska jag se på det senaste Glee avsnittet och sen blir det sängen för mig! Godnatt!

She's in the class a-team, lost in her daydream

Längesen jag var här, vet inte riktigt varför, jag har ju haft tiden och allt men har bara inte orkat. Det har inte heller varit några händerlserika dagar sen lördag heller. Blev totalt utklassad på eye toy av Emil igår, typ det mest händelserika som har hänt. Jo juste, jag klarade noprovet!

I'm forever yours, faithfully

Var somsagt på tävling idag, åkte hem med en vinst! Vi körde mycket bättre än i Göteborg! Är nu jätte trött men funderar på att först se ett greys anatomy avsnitt innan jag går och lägger mig, ja så får det bli!

I will tell your story if you die

Har inte bloggat så mycket på sistone, har olika anledningar till det. Igår var det somsagt kördagen och det var otroligt! Alla solister var så duktiga!
Idag hade vi spelning av musikhistorieprojektet för alla nior, det gick bättre än förväntat. Höll annars på att somna på hålet mellan uppträdanderna. 

Måste upp fruktansvärt tidigt imorn, redan fem och ska sen ta tåget till Kiruna för tävling.
Åt förövrigt några riktigt goda jordgubbar!

Men William, springer du med armen?

Bortsett från nervsammanbrottet och hjärnspöket jag har när jag ska köra en och en halv skruv så har väl dagen varit finnemang, jag och Irmelin tjockade oss med mums-mums och en munk var och gjorde sen en nyttig middag bestående av pastasallad.

Imorgon är det kördagen, eftersom jag inte kan låtarna så hade det inte skadat om den hade varit en vecka bort..

Med denna charmiga bild här nedan så säger jag godnatt!

 


Det brinner lakan med konfetti nu ska himlen bli vit

Med en helt okej dag så ska jag nu gå och lägga mig och tagga nationella i matte imorn, jag ska även tagga att det är den enda riktiga dagen i skolan den här veckan.
Min statistik är väl lite hipp som happ men man ser iallafall vilka dagar jag skriver något!

Jag vet hur du funkar jag kan dig ut och innan till

Gårdagens spenderades i Måttsund med resten av typ hela klassen. Blev skjutsad av Ryman på hans cykel 60 meter kanske och har nu grym träningsvärk i min rumpa, wtf? Natten spenderades hos Elina med The hunger games och chips. Jag och Hanna tog en kvällsprommenad i mysiga Måttsund.

Ska nu se på de senaste Greys anatomy avsnitten!

RSS 2.0