Skrattar genom torsdagen

Franskan gick bra idag, då har jag bara två inlämningar och två prov och en redovisning kvar tills lovet är här! 

Sitter här och kollar genom alla filmer vi spelade in när Jasmine, Anton, Kevin och William var här och ja, man skrattar när man ser dom! Ska fortsätta ta vara på min fritid med allt plugg som jag nämnde här tidigare, livet på natur är underbart!
 

När allting bara är bra

Nu börjar allting gå uppåt igen, FYFAN SÅ SKÖNT! Fick tillbaka mitt kemiprov, D √. Alla tycker säkert att det inte är något att vara nöjd över men om man har varit i min situation med ett ton F så är ett D jävligt bra! Ska börja ta vara på min träningsfria dag och börja skriva på de tre uppsatserna som ska vara klara imorn och nästa vecka, hoppas ni har haft en bra dag för den här dagen har varit väldigt bra!

Let me tell you a story, about a boy and a girl

Min skolentusiasm går upp och ner kan man säga. Vilket humöret på denna blogg även gör. Lite av en kedjereaktion. Men man kan säga, om jag skulle ha fått F på mitt fysikprov så skulle jag springa hem och aldirg mer komma tillbaka till denna skola. Men som tur så gick det ju bra för mig! Över förväntan till och med! När man tänker positivt, så blir det positivt.

Å jag har det bra

Denna dag:
1. Jag förstår matten
2. Engelskan är inte så hemsk
3. Vi suger på fångarna på hälsanshus
4. JAG FICK D PÅ FYSIKEN!!!! AAAAH!!!! GLÄDJEDANS!!!


Ett år bort

Det hade varit skönt att ta ett år för att inte göra något som har med skolan att göra. Att ha ett år för att hitta mig själv, för att höja mitt självförtroende och för att hitta tillbaka till banan igen. Snälla Gud.

Jag orkar inte mer

Jag klarar inte av min stora press på mig själv, den är för stor. Sen fysikprovet vi hade i torsdags så har min hjärna pajat. Jag har glömt bort hur man tänker. Helt plötsligt så är de lättaste mattetalen en timmes tänkande. Jag orkar inte mer.


Sjukt bra kväll!

Anton kom hit vid fyra ungefär, Jasmine vid halv sex och Kevin och Willam vid sju åtta nångång. Vi spelade in ett matlagningsprogram, dog lite smått, åt upp hela vårat matförråd, gjorde chokladmousse, spelade wii, spelade plump och dog lite mer. Det var iallafall en helt otroligt bra kväll men tyvärr blev den bildlös..

Paris det är städernas stad

Min kärlek till Paris går inte att beskriva. Jag verkligen älskar att vara i Paris. Hela Frankrike är helt fantastiskt! Språket är underbart! Je t'aime!

Jag kommer tyvärr inte ihåg så mycket av när jag var där 2003 eller 2007 det enda jag kommer ihåg av mina två vistelser där att att det var värt det båda gångerna!

Det här med Justin Bieber

Han är snygg, han är grym på att sjunga, han verkar vara grymt snäll. 

Jag är inte precis ett OMG JAG SKA GIFTA MIG MED JUSTIN BIEBER!! Men jag kan inte säga att jag inte skulle skrika halsen av mig om jag såg han, för det skulle jag göra. Hans låtar känns trygga, precis som disney filmer! Även fast jag har ett gäng jobbiga minnen med några av hans låtar till exempel That should be me som jag faktiskt lyssnar på just nu.
Jag har en massa högstadieminnen med hans låtar och jag tror det är en av anledningarna varför de känns så trygga med tanke på att jag var väldigt trygg under tiden på högstadiet. 

Kort sagt, Justin Bieber är drömkillen för de flesta tjejer med tankte på att han har allt som en tjej vill ha! Till och med musiken så han kan komma utanför ens fönster och spela sin kärlek för en!
ps. lite smått skoj där i sista meningen.

Tell me something I don't know tell me something I care about

Gick hem tidigare från skolan med magont och har sen dess har jag sett på två Harry Potter filmer och ett avsnitt av Portkod 1321. Alla våra varv från tävlingen är också ute på Youtube men ni kan se dom direkt här på bloggen!
Kom nyss hem från fyra timmars fyikplugg hos morbror och nu ska jag väl gå i sängen, godnatt! 
Det är jag som druttar på rumpan där på sista varvet men det behöver vi inte prata om.
 
 
Här är det även jag som druttar på ryggen på andra varvet men det behöver vi inte heller prata om. 


Om ni är intresserade av vad mina barn körde så finns det här!:
Kometerna Mini Hopp (GRENSEGER!)
Kometerna Mini Matta
Kometerna Mini Fristående (GRENSEGER!)
Kometerna Yngre Hopp
Kometerna Yngre Matta
Kometerna Yngre Fristående (GRENSEGER!)

Det är dessa helger jag älskar att jag går i gymnastik

Grenseger i hopp, tumbling och fristående, vann överlägset hela vår klass med två poäng, vi var bara allmänt awesome! Inte nog med att mitt lag vann, jag är också en sån otroligt stolt tränare till mina barn som tog hem sammanlagt tre grensegrar i fristående, fristående och hopp! Och inte nog med det heller! Minilaget tog hem silverplatsen! 

Å! Den här helgen har varit så bra men nu ska en trött och utsliten Elin gå och sova i sin ljuvligt efterlängtade säng med ett sånt stort leende på läpparna! Godnatt!

 

I will catch you if you fall

Märkte att det var två minuter kvar tills bussen gick och jag stod och borstade tänderna. Jag fick jävligt bråttom och gick järnet i hopp om att jag hade superkrafter, men det hade jag inte och när jag just hade kommit ut från Bergnäset så kom bussen retandes och skrattade åt mig.
Ja så nu går jag här på bron med Justin Bieber i öronen och kommer att komma försent, yes!


När ska jag sluta vara feg?

Morsning korsning! Det måste vara någonting med området runt mormor och morfars matbord eftersom jag alltid håller på att somna så fort jag börjar plugga runt det bordet.
Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort idag, jag kanske har gått runt och halv sovit hela dagen. Hade inte förvånat mig faktiskt.

Annars då? Ja det börjar närma sig alla nedräkningar jag har på telefonen!

• Truppcupen - 4 dagar
• Första advent (JULPYNT!!!) - 19 dagar
• Julafton - 41 dagar
• Nyår - 48 dagar

Fast sen är det ju några saker jag räknar ner till som jag gärna inte vill veta av, tillexempel att det är mattenationella om 28 dagar.


Teenager posts


Brings honer to us all

Ja men se där! Mitt liv har inte varit så där himla intressant nu på sistone. Var på Örnässkolans idrottshall i tre timmar igår och trände fristående. Sen där på slutet så kom halva Luleås ungdomar och skulle ha fotbollsturnering och frågade senare om det var vi som dansade balett. Det är vid sånna tillfällen man hade önskat att vi hade tränat tumbling eller något annat coolt istället för att dans fristående.

Men men!
 
Grattis pappsen på farsdag!

Nu när snön har lagt sig

Jag skrev inget igår av två anledningar
  • Jag hade inte tid
  • Jag visste ändå inte vad jag skulle skriva
Men jag kan säga en sak som hände igår. Det var en bra dag! Det enda negativa var att Erik helt plötsligt bestämde sig för att byta till teknik.

Idag visades det sig att jag hade kunnat ha haft sovmorgon till tio om våran (ursäkta ordvalet) tröga fysik/mattelärare hade kunnat säga lite tidigare att han var upptagen och det var anledningen till att vi inte hade nån fysik eller matte. Men nej istället så kommer vi till skolan som vanligt vid åtta och får se en lapp på ett av skåpen där det står att de två första lektionerna är inställda. Skit. 

Nä, men det har ändå varit en bra dag!

Idag har det varit en bra dag

En väldigt bra dag till och med. För första gången sen gymnasiet börjat så har jag kommit hem glad och inte dö trött! Jag hade ärligt talat glömt hur det känns att vara glad!

Ett gäng fula grimaser

Vart så less på mitt äckliga ansikte så gick idag på stan och köpte en ansiktsmask.Annars så gjorde jag matteprov idag. Sen hade jag förberett mig för en Essay i engelskan som tydligen är flyttad till onsdag. Denna dag har vait väldigt jag hur ska man säga, trött? Jo, jag har för övrigt varit väldigt trött idag och det är typ det jag har gått runt och klagat på hela dagen. 

Tog också min och Irmelins Friendsfika idag. Det var lika gott som vanligt! Det blev att vi satt där och pratade i mer än två timmar men det var behövligt prat mellan himmel och jord!

En till Disney

En till Disneyfilm som jag nästan kan utantill är Lejonkungen. Den såg jag jätte ofta och musiken i den är typ den varmaste, mysigaste och tryggaste musiken! Man känner hur barndomen kommer igen!

Sugerpie honeybun

Dagen:
  • Middagsgäster
  • Songpop
  • Fysik
  • Degressi
Degressi är en underskattad serie, den är faktiskt bra! Fisksoppa är också underskattat. Fysik är fortfarande lika tråkigt. Jag äger på songpop.

Disney

Nu såhär på kvällskvisten så fortsätter mitt Disney tittande, nu blir det en till film som jag alltid har gillat. Enligt min mor och far så satt jag ofta och kollade på den med min syster. Mulan.


Think happy thoughts and you will fly

Satt och såg på Peter Pan tidigare idag. De filmerna har alltid legat varmt om hjärtat. Och han som spelar Peter Pan i den oanimerade versionen är ju jobbigt söt..

Tre dagar kvar

Så länge är det kvar tills detta lov är slut. Väl behövligt men jag saknar ändå skolan lite, iallafall alla som jag umgås med på skolan. Fast lovet kunde ha varit lite längre med tanke på allt jag måste plugga.
 
Sicilien 2012.
 
När du vet att det finns många omkring dig som tycker om dig spelar det ingen roll hur många som trycker ner dig.

Idag gick det faktiskt ganska så bra

Som rubriken lyder så har det varit en av de bättre dagarna på lovet. Om man tar bort faktumet att jag sov fem timmar på grund av att jag trodde att en ond ande skulle komma och döda mig så var den bra! Jag var barnvakt mellan halv tio och tolv och sen tillbringade jag restan av den ljusa dag tiden hos Richard. Vi tjockade oss med chips och film (vilket inte är en sån stor överraskning). Som vanligt träning på kvällen!

RSS 2.0