Two can keep a secret if one of them is dead

Var tillräckligt frisk för att vara i skolan idag. Men hade hellre suttit hemma och kolla Björnbröder faktiskt, som jag i och för sig gjorde hela dagen igår. Ska försöka gulla med min kemilärare och kolla om jag kan skjuta upp provet till efter lovet eftersom jag har varit borta och missat sjukt mycket.

Annars var det väl skönt att komma tillbaka. Sju stycken var sjuka och var därför endast 15 stycken i klassen. Fick fyra rätt på fysikprovet vilken gav resultatet till omprov torsdagen efter lovet. Jag har mottot Bara för att du måste göra ett omprov så är du inte värdelös och det stämmer in rätt så bra faktiskt!
 
Kom ni ihåg min lista jag gjorde i början av året? Mina mål? Jag kämpar fortfarande med de och det går faktiskt jätte bra! Tack vare Anya så har hon fått mig att inse vad som är vilktigast här i livet, att ha kvar gamla före detta bästa vänner och gå runt och hoppas på att vi kommer bli lika tighta som förut eller släppa taget om de gamla före detta bästa vännerna och låta sig själv släppa in nya. Jag mår faktiskt redan mycket bättre med det valet jag gjorde!
  • Jag SKA få tillbaka mitt självförtroende och sluta tro att jag är ful
  • Jag ska bli den lyckligaste människan på jorden
  • Jag ska hitta mig själv
  • Jag ska bara prata med de människor som får mig att må bra och skita i de som bara gör mig illa mentalt
  • Jag ska må bra


Ha det underbart bra!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om inte han hade släppt dig hade du fortsatt hålla fast vid honom, du borde tacka honom inte hata honom,

Svar: Har jag sagt att jag heter han? Nä juste
eliinsjodahl.blogg.se

2013-02-24 @ 12:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0