Detta har jag fått höra i ett halv år

Insperation av Cornelia Wredendal

Just fuck you


Gårdagen

Gårdagen var hur mysig som helst! Var först med Sara, följde med henne hem, åkte till stan för att umgås med några från klassen, käkade på Friends och såg sen på filmen Ego på bio. Som trailern var bättre än själva filmen.

Sitter här i mitt rum just nu med en fågel och med nackspärr. Dagen ser ut som denna:
 • Plugg
 • Träning
 • Plugg
 • Träning?
Sista träningen beror på hur min rygg och nacke mår, annars hoppar jag den!

Dessa fredagar

Trotts min bloggtorka så har jag nödra läsare som håller i sig och går in och kollar! Denna vecka, precis som de flesta andra veckor så går måndag och tisdag hur sakta som helst och onsdag, torsdag fredag bara flyger iväg!


Vilket tråkigt inlägg detta blev, visst!

Detta med serier

Det måste alltid finnas nått man alltid kan längta efter. I början av högstadiet var det alltid MSN som väntade på en när man kom hem, lite senare var det Skype och nu när man inte har något socielt liv längre så överlever man inte utan serier. Jag har inte gått en vecka utan att veta att jag har någon serie att kolla på i elva månader nu. Det är egentligen inte så bra med tanke på hur mina betyg påverkas men de är bara så att man inte kan leva utan något avsnitt av sin favorit serie! För elva månader sen så var det Glee, Gray's anatomy och Awkward. Sen gick det över till One tree hill och H2O som sen gick över till bara One tree hill som sen gick över till Degrassi som nu har gått över till Pretty litte liars. Ja, ni läste rätt. Jag kunde inte så emot grupptrycket så nu är jag också inne i Pretty little liars träsket. Underbart.

Allting kommer att bli bra

Sitter och väntar på att jag ska checka läget på min rygg. Har gått runt i Luleå stad och filosoferat i en halvtimme och kände för att vara hjälpsam så jag tänkte gå och hjälpa en man i rullstol att komma in i smedjan genom snurrdörren...tyvärr kom en kvinna före mig och hjälpt honom.


Jag är trött på allt skitsnack

Jag tar bort min blogresponse nu, anledningarna är många men en av dom är alla negativa saker som skrivs. Den kommer att finnas kver på internet men den kommer att bli svårare att hitta.
 

Varför ska det vara så svårt att sova precis lagom mycket?

Jag är exceptionellt bra på att sova för lite innan skoldagar, och expert på att sova för mycket på helgerna och lida av extrem huvudvärk hela dagen. 

Jag skriver detta sömn inlägg just nu med tanke på att jag praktiskt taget nästan sover samtidigt som jag lyssnar på min otroligt utnötta spellista. Börjar kunna ordningen på hur låtarna shufflas, den kanske borde utökas lite.


De gångna dagarna har spenderats med Frjea och Charles och med mig själv och min mattebok. Freja lekte proffsfotograf och en av fåglarna aggerade som modell.

Ett litet tillskott i tumblr världen

Skaffade tumblr för ett bra tag sen men orkade aldrig ta mig tid att lära mig det. Men idag kände jag att det var dagen som jag skulle ta tag i det och lära mig det. Så ja mina vänner, nu uppdaterar jag även på tumblr

The big bang, the reason im alive

Det spelar ingen roll hur många gånger det poppar upp i skallen, men tanken det är fredag! Får ens huvud att skrika hallelujah! Hade lite väl kul på stan idag så att jag missade naprapattiden klockan 14.30. Inte det bästa missen i mitt liv precis. Ska dit på en ny tid på tisdag 10.30, och nu får jag sätta tre alarm som ringer 24/7 så att jag kommer ihåg det!
Bilden ovan är dock från onsdagens kemi.

Elin goes forever alone in tha house

Jag och min syster gav som sagt mamma och pappa biljetter till idrottsgalan i julklapp och de är nere i Stockholm nu och jag är ensam hemma!

Dagarna nu för tiden går väldigt fort och jag förstår inte att det redan har gått ett halv år av gymnasiet. Om man tänker efter så är det inte så många år kvar. Bara två och ett halvt och om de går i den här takten så kommer det ju vara juni 2015 på nolltid.

Degrassi förstör min skolgång och mitt plugg förstör mitt avslappnade liv. 

Angående bloggtorkan

Tjenixen! Jag har varit i Umeå på kurs hela helgen där av inget bloggande. Det var ändå en relativt rolig kurs, till skillnad från förra kursen då det lät Ungefär såhär på mig när jag kom hem:
Nu är jag hemma från en av de längsta helgerna jag har varit med om! Om man säger att skolan är tråkig och lång har aldrig varit på en baskurs i gymnastik!

Denna helg bestod även av:
 • Hotellsängar som blev studsmattor
 • Kullebyttor på hotellgolv
 • Masken på hotellgolv
 • Total överlycklighet
 • Sovande i fyra timmar
 • Gråt pga total överlycklighet
 • Hay Day
 • Total köldslagenhet
 • Kinamat
 • Sighting i Umeå by oss själva
 • Te
 • Våfflor
 • Panikköp av tjocksockar och tjocktröja pga total köld
 • Irmelins telefonsamtal i sammanlagt åtta timmar på två dagar (vilket i slutändan blev till total cp-lycka)
 • Nyttiga
Bildregnet får ni nångång då min dator, mail och mobil vill kommunicera med varandra!
 

Ödet

Jag mår bättre och bättre. En av de fem punkter som jag hade som års mål börjar uppfyllas mer och mer. 
 • Jag SKA få tillbaka mitt självförtroende och sluta tro att jag är ful
 • Jag ska bli den lyckligaste människan på jorden
 • Jag ska hitta mig själv
 • Jag ska bara prata med de människor som får mig att må bra och skita i de som bara gör mig illa mentalt
 • Jag ska må bra
Anledningarna till att jag har mått så dåligt som jag har gjort är många men den största är nog att jag har hört att jag är ful av en person. Men det är ju bara en person? Tänker ni säkert nu men att höra det med mitt redan dåliga självförtroende fick mig att tro på det och när påståendet fortsatte så växte mina komplex mer och mer. Men tack vare mina underbara vänner som peppade mig att komma genom detta är guldvärda.

You only hate the road when you missing home

Jag har whinat över att jag har varit trött i princip de timmarna jag har varit på skolan. Hade en timmes genomgång med vår fysiklärare som man verkligen måste anstränga sig för att ta in det hon säger. Hade oförberett engelskaprov och ytligare två lektioner med genomgångar.

Jag hade tänkt få tre timmar mer sömn inatt än vad jag fick den gångna natten så nu nannar jag kudden, ta hand om er!


Mina mål med 2013

 • Jag SKA få tillbaka mitt självförtroende och sluta tro att jag är ful
 • Jag ska bli den lyckligaste människan på jorden
 • Jag ska hitta mig själv
 • Jag ska bara prata med de människor som får mig att må bra och skita i de som bara gör mig illa mentalt
 • Jag ska må bra

Dag ett av 150 avklarad

Fick matte 2c idag, det glädje mig väldigt mycket när jag såg att den var ungefär två cm tunnare än förra.

Annars då? Efter skolan gick jag på stan med Sara och hade skavsår, sendrag, hicka och mjälthugg. Efter det så vart min dag förgylld till 1000 med onödiga måsten kroppen har att erbjuda.

Har träning senare ikväll men just för tillfället så vill jag inget annat än sova.

Ett bra slut på ett slött lov

For till stan vill halv två för att käka med Irmelin på Waldorf. Sen spontan for vi till Björx och pratade lite med Filip som sen guidade runt oss lite där. Åkte sedan vidare in till stan igen utan Filip och gick och fikade på Friends och sen vid halv sex for vi till My och pratade om den gånga tiden sen vi senast sågs och skrattade även genom några minnesvärdaa stunder i vårat liv. Irmelin for vid nio och den sista timmen badade jag och My bubbelpool, det var ytterst obeskrivligt skönt.

Ett otroligt bra slut på lovet och det enda man måste komma ihåg de resterande åtta timmarna är att sova!
Godnatt!

Två dagar av kramp

Kom hem vid halv tolv och har sen dess sett Ryssland tagit brons och Sverige förlorat mot USA i JVM. De gågna fyra dagarna har varit jobbiga, roliga och lite blandat. Satt uppe till tre första natten på Voltis när tre av 13 barn åkte hem. När det var mitt lags tur att ha läger så krampade hela ryggen ihop, så det blev inte så mycket till träning för min del, några volter!
 

What ever it takes

Ska från och med två och en halv timme spendera 48 timmar i en dammig gymnastikhall full av tio åringar, jag ska nämligen på läger från idag till lördag. Träningstaggen har inte riktigt kommit tillbaka än och trotts att det känns som att min kropp inte vill att jag ska träna så ska jag göra det ändå!

Så chansen är minimal att jag kommer skriva något under dessa två dagar, iallafall imorn. Tills dess, ha det gött!

För ett år sen

Klicka på bilden för att komma till inlägget

1 januari

Min kära fader fyller år idag, har käkat tårta och sett på skidor. Kusinerna var på besök och Anya kommer hit senare. Är grymt suger på thaimat och vill inte göra något annat än att sitta och kolla på Degrassi.

RSS 2.0