It's hard to dance, with a devil on you back

Sista Pretty little liars avsnittet kan jag bara säga en sak, hur hade de tänkt sig att man skulle kunna hålla sig till 11 juni utan att bryta ihop pga ren längtan?

Gjorde förhoppningsvis det sista omprovet på länge idag, gick väl bra antar jag.

Vad skrev jag om egentligen förut? Då skrev jag typ varje dag och nu har jag inte skrivit på typ två veckor och jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva?

Tell the world i'm here

Stod upp igår under resultat utdelningen i finalen av Melodifestivalen och hoppades att Ulrik skulle vinna, men det gjorde han ju inte som de flesta säkert vet vid det här laget.

Jag har haft några trogna läsare som har varit kvar under de tio dagarna som jag inte har uppdaterat men jag kan inte garantera att jag kommer börja skriva varje dag igen men kanske en gång i veckan, vad sägs som varje söndag?

Fightless

Sittter och skriver på en samhällsanalys som ska bara inlämnad nångång de kommande veckorna, vet inte riktigt när så bäst att jag är ute i god tid!

Min blogg har stått tom ett tag nu, vet inte riktigt när jag ska ta tag i det så ska därför inte lova något heller! Men tills vidare, see you later aligator!
 

RSS 2.0